Jouw vakantiebestemming voor 2019 volgens je sterrenbeeld

Langzamerhand wordt het tijd om je vakantieplannen te maken. Twijfel jij nog over je vakantiebestemming? Dan is je sterrenbeeld misschien wel je redding. Want je sterrenbeeld vertelt welke vakantiebestemmingen voor 2019 bij je passen. Handig.

Wij hebben de leukste stedentrips voor je op een rijtje gezet. Met een beetje mazzel kom je terug als het hier volop lente is. En zo niet? Het zijn meerdere steden dus… Precies! Dan gaan we gewoon nog een keer. Extra leuk: elke keer als je een hotel voor je stedentrip boekt bij time to momo, krijg je er een time to momo-stedengids* van de stad waar je naar toe gaat cadeau!

Ram – New York

Op vakantie wil je avontuur beleven en spannende dingen ontdekken. Hiervoor kun je het beste naar New York gaan. Hier is altijd wel wat nieuws te zien en te beleven.

Stier – Valencia

Voor jou geen enkele activiteit deze vakantie. Je gaat liever de hele dag aan het strand of aan het zwembad liggen zonnen. Daarom is het voor jou leuk om naar Valencia te gaan. Genieten van de stad, maar ook lekker op de fiets naar het strand.

Leeuw – Sevilla

Spanje is echt helemaal jouw ding. Het eten, de zon en de mensen. Het is er ook heerlijk. Sevilla is een stad die je niet zo snel bezoekt. Barcelona en Madrid zijn in die zin populairder, maar daar ben jij als het goed is allang geweest.

Tweeling – Kopenhagen

Je houdt er van om steden te bezoeken en eindeloos te shoppen. Dan kun je het beste naar Kopenhagen. Als je hier naartoe gaat, kom je sowieso thuis met een extra koffer! (Vol met kleding).

Kreeft – Gent

Jij gaat eigenlijk liever helemaal niet op vakantie óf je wilt naar een plek waar het voelt alsof je thuis bent. Dan wil je naar Gent. Lekker dichtbij huis.

Waterman – Berlijn

Jij als Waterman vindt het helemaal geweldig om nieuwe mensen te leren kennen. Veel mensen leren kennen op vakantie vind je alleen maar leuk. In Berlijn gaat dat zeker lukken. Er is hier zo’n positieve en gezellige sfeer.

Boogschutter – Venetië

Venetië is een prachtige stad op zich. Hier kan je makkelijk een paar dagen rondlopen en je blijven verbazen over de fantastische gebouwen. Romantisch door de grachten op een boot of heerlijk wijntjes drinken op het terras.

Steenbok – Boedapest

Jij vindt mooie steden helemaal te gek. En laat Boedapest nou precies zo’n stad zijn. Het s 

Schorpioen – Dublin

Als je voor gezelligheid het land uit wil, dan is Dublin de plek. Hier kan je elke kroeg induiken voor plezier. Succes gegarandeerd!

Vissen – Parijs

Vrschillende musea bekijken is jouw ding. Hiervoor kun je het beste naar Parijs. Hier vind je zoveel musea met zoveel verschillende onderwerpen. Keuze genoeg.

Maagd – Wenen

Een vakantie naar een drukke stad is helemaal niks voor jou. Een plek waar je lekker tot rust kan komen juist wel. Gelukkig zijn er ook steden die niet zo druk bezocht zijn als bijvoorbeeld Londen. Kies voor Wenen. Deze stad is ontzettend mooi en groot.

Weegschaal – Lissabon

Gezellig met je lover op een romantische citytrip, lekker hand in hand door de stad wandelen. Dan zijn bestemmingen die romantische charmes hebben qua architectuur iets voor jou. Dit kun je het beste doen in Portugal. Single? Je kan er ook heerlijk in je eentje of met je vriendinnen de stad verkennen.

Deze tips wil je bekijken voordat je op vakantie gaat:
Zo zie je er godvergeten goed uit op vakantiefoto’s

Samen op reis met je lover?
Dit zijn DE 5 reistips voor stelletjes

Een comfortabele reisoutfit is wel zo fijn:
> 5 items waarmee je comfortabel op reis gaat

PHOTO CREDITS: SHUTTERSTOCK