Deze trend flatteert iedereen

Midi-skirts zijn het perfecte item voor de lente. Zowel chique als casual en geven je het ultieme mooi-weer-gevoel. Deze midi-skirt heeft nog een leuk voordeel: het is een trend die iedereen staat. Maar echt! Lees hier waarom hij pij jouw figuur past. 

 • Recht figuur
  Vrouwen met een recht figuur hebben er vaak last van dat ze ‘weinig’ curves hebben. Door de A-lijn creëert de skirt bij deze vrouwen optisch meer curves.
 • Zandloperfiguur
  Vrouwen met een zandloperfiguur zijn gezegend met mooie rondingen. De skirt accentueert deze rondingen nog meer. Show ‘em off!
 • Appelfiguur
  Vrouwen met een appelfiguur hebben smallere benen in vergelijking met het het bovenlichaam. Om je bovenlijf ‘smaller’ te laten ogen, zodat je optisch meer naar een zandloper figuur neigt, is een midi-skirt perfect. 
 • Atletisch figuur
  Vrouwen met een atletisch figuur hebben vaak een breder bovenlichaam in vergelijking met het onderlichaam. Door een midi-skirt te dragen, creëer je optisch een breder onderlichaam.
 • Peerfiguur
  Vrouwen met een peerfiguur hebben een breder onderlichaam in vergelijking met het bovenlichaam. De natuurlijke A-lijn van de skirt ‘verbloemt’ het bredere onderlichaam een beetje en is daarom super geschikt.  

Hieronder hebben we nog een moodboard voor je gemaakt, zodat je inspiratie op kunt doen voor jouw midi-skirt look!

 

trend die iedereen staat

Shop je nieuwe midi-skirt hier:

[show_shopthepost_widget id=”1515199″]

READ NEXT:
Deze trend droeg men vroeger ook en is he-le-maal terug
Deze trends gaan we dit seizoen heel veel zien
Stijlvolle sneakers die je dit seizoen wil hebben

Source: Collage Vintage