Dit herken je als je nooit bruin wordt

We dromen allemaal van een heerlijk kleurtje, maar helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Kun jij uren in de zon zitten maar eindig je uiteindelijk als een kreeft? Dan zijn de onderstaande dingen vast herkenbaar!

Zelfbruiner is je beste vriend

Dat je nooit bruin wordt, betekend dus niet dat je geen kleurtje wilt hebben. Daarom heb je -na heel lang zoeken!– eindelijk de perfecte zelfbruiner gevonden. Zijn die melkflessen toch ietsje minder als je met je blote benen in de zon zit.

Mensen vragen altijd of je ziek bent

Je bleke huid wordt vaak geassocieerd met ziek zijn. Vaak genoeg wordt er gevraagd of het wel goed met je gaat. En dat is niet per se een compliment…

Een foundation vinden is onmogelijk

Nog nooit heb jij dé perfecte foundation gevonden die past bij je huid. Alles is altijd te donker. Waardoor jij dan weer lijkt op een wandelende wortel.

Je blijft smeren

Je hebt een flesje zonnebrand bij de hand. Anders verander je binnen no time in een kreeft, en daar ben je ondertussen wel klaar mee.

Zelfs na vakantie ben je nog wit

Twee weken op een tropisch eiland? Je weet van te voren al dat je net zo wit terugkomt en dat mensen verbaasd zullen reageren. Het is ieder jaar weer hetzelfde liedje…