Dit is de haarkleur van het moment

Kapster Floor Kleyne was de trend voor en nu volgen we haar massaal. Het gaat namelijk om de kleur bronde. Het is niet blond, niet bruin, maar er precies tussenin. Bronde is een mix van bruine kleuren en blondtinten. We kunnen je alvast een ding verklappen. Dit is de haarkleur van het moment.

Met behulp van high- en lowlights
Het bronde effect krijg je door high- en lowlights te laten zetten. De highlights dienen bij deze techniek superfijn te zijn. Ze worden ook wel babylights genoemd in vaktaal. De highlights worden als een ‘blur’ in het haar aangebracht waardoor het er heel subtiel uitziet. Deze techniek is dus fijner dan balayage, waar het liefst grover geverfd wordt.

Op een subtiele manier krijg je kleurverschil door het gehele haar. Hierdoor lijkt het alsof je haar lichter is geworden door de zon, heel natuurlijk dus. Pluspunt: je ziet geen uitgroei en je hoeft dus niet continu je haren te laten kleuren. 

Wil jij bronde?
Aan de kleur van je ogen kan je zien welke bruintinten mooi zullen staan. Als je bijvoorbeeld groene of bruine ogen hebt staan warme tonen zoals goud en koper erg mooi. Heb je blauwe ogen? Dan kan je het beste kiezen voor de wat koelere tonen zoals asblond en bruin. 

bronde-mood

READ NEXT:
Deze haartrend is weer helemaal terug
Je haren wassen met dit middeltje uit je keuken!
Once and for all: groeit haar sneller als je het knipt?

Photo credit: TeentimesMamamiaSheerluxeDirtylooks /Greatlengths