De messy pony is nu hélemaal hot!

Het is alweer 2016 en dat betekent dat alle nieuwe trends weer opduiken. Van make-up-, tot fashion trends. Maar wil jij ook graag weten wat de nieuwste trend is op het gebied van haar? We can tell you!

Ben jij ook altijd al verliefd op de geweldige hairdo van Alexa Chung? Wij snappen dat volkomen, want wij hebben er ook een stiekeme crush op. Dié messy pony! Waarom wij er zo gek van zijn, is heel logisch. Zo’n pony ziet er altijd heerlijk nonchalant uit en het staat hartstikke knap (like the Parisiennes do). En, je hebt geluk… Want laat die messy pony nu juist dé nieuwste trend zijn op het gebied van haar! Hij is weer helemaal terug van weggeweest en 2016 is hét jaar om deze pony te rocken. De pony is niet zo’n recht afgeknipte zoals je die vroeger misschien wel had, maar juist eentje die lekker warrig is en waar de plukjes mogen verschillen qua lengte. Ben je bang dat je pony lastig te stylen is? Don’t worry, het mag juist een beetje de out of bed look hebben!

Hoe je ‘m toch het beste in model houdt is op de volgen de manier: je kamt met een dunne kam je pony een beetje in model en vervolgens houd je met je ene hand de pony plat. Dan toupeer je het iets, maar trek je pony niet omhoog bij het touperen en hou ‘m laag. Doordat je het haar licht toupeert kan het geen kant op. Finish it met een stevige maar luchtige haarlak en ready steady! Heb je toch een beetje inspiratiebeeld nodig om overstag te gaan? Wij verzamelden er een paar voor jou hieronder!

READ NEXT:
> Zo groeit je haar sneller!
> Met deze manier kom je van statisch en pluizig haar af
> Zo red je beschadigd haar