Dit is HET festivalaccessoire voor 2019

Yay! Het festivalseizoen is weer aangebroken en we kunnen niet wachten om de leukste festivals te bezoeken. We zien onszelf al met een drankje in onze ene hand en een hapje in de andere hand (van dansen krijg je honger, ja), dansend over het festivalterrein. Maar er is altijd één ding waar we bang voor zijn. Onze telefoon… Want na vijf drankjes weten we niet meer of we hem nou in ons tasje hebben gestopt, hij nog op (of in) de dixi ligt, of dat hij misschien wel een rugmassage van voeten heeft gekregen en ergens ligt weg te rotten op het festivalseizoen.

Wellicht ken jij één, of meerdere van deze situaties wel.

Zonnig, dus een jurkje!

Yay! Het zonnetje schijnt en je kan niet wachten om je nieuwe jurkje aan te trekken. Super leuk, maar waar laat je je telefoon? Je hebt tenslotte geen zakken in je jurkje. En hem in je handen houden werkt ook niet, want dan kan je je drankje niet meer vasthouden.

Jij geeft een rondje!

Je bent al de hele dag drankjes aan het doen met je vriendinnen. Het is jouw beurt om een rondje te geven. Je loopt naar de bar en besteld voor jou en je vriendinnen, maar wacht. Je hebt je mobiel nog in je handen! Tussen alle drammende mensen prop jij je telefoon snel in je bh. Want je hebt toch beide handen nodig om de drankjes te dragen.

De dixi

“Wij gaan ‘even’ naar het toilet”, zeggen jij en je vriendin tegen de rest van de groep. Voordat je de groep dixi’s hebt bereikt, ben je een half uur en 20 ellenbogen in je buik verder. Jeetje, ook bij de dixi staat een ellendig lange rij en je moet zó nodig. Na een tijdje ben je ein-de-lijk aan de beurt. Maar zodra je je broek naar beneden trekt wéét je dat het mis is… Shit! Je mobiel die je toen straks ‘even’ in je broekzak had gedaan, zwemt nu rond in de dixie… Gadver!

Je grip en reactievermogen is niet meer optimaal

Hier hebben we allemaal wel eens last van. Na de nodige drankjes vind je het geweldig om alles vast te leggen. Zowel de artiesten en dj’s als je vriendinnen moeten gefilmd worden. Je telefoon wordt er weer bijgehaald. Alleen als er iemand per ongeluk tegen je aanbotst, je te veel drankjes in twee handen probeert te houden of gewoon niet meer zo scherp bent, is de kans groot dat je mobiel op de grond valt. Auwtsj! Zonde, dat kapotte scherm.

Zakkenrollers

Op festivals lopen altijd zakkenrollers rond. De drukke (en ook dronken) menigte zijn een makkelijke prooi. De kans is dan ook erg groot dat jij op het eind van de avond ineens merkt dat je je telefoon niet meer hebt. Zo komt er aan een geweldige avond toch nog een rot eind… Zonde.

Wij hebben al deze situaties stuk voor stuk wel eens meegemaakt, maar gelukkig hebben we dé oplossing! De telefoonketting is niet meer weg te denken tijdens een festival. Je hangt hem gewoon om zoals je zou doen met een tas. Zo heb je je mobiel altijd binnen handbereik en kun je hem gewoon uit je handen laten vallen zonder dat hij kapot gaat. Shop hem hieronder! 

READ NEXT
17 zomerjurken die je wil dragen tijdens het festivalseizoen
5 make-up producten die je nodig hebt voor de lente
Deze haartrend wil je deze zomer nog