Over een maand loopt iedereen met DIT accessoire

We zijn altijd op zoek naar de laatste trends en nu hebben we er een gespot die we héél graag met jullie willen delen. Namelijk de telefoonketting. Nu denk je waarschijnlijk “huh, maar hoe dan? Een ketting om je telefoon?” Wij leggen je graag uit wát het precies is en wanneer dit pareltje je beste vriend kan zijn én waar je hem kan kopen.

Wat is het?

Het is een telefoonhoesje met een luxe, dik koord daar aan vast gemaakt. Dit koord kun je afstellen op de gewenste lengte. En that’s it! Doe je telefoon in het hoesje, stel hem af en hang hem om. Super handig!

Waarom de telefoonketting?

Dit gaat jouw nieuwe favoriete accessoire zijn als je naar een festival gaat, want zeg nou eerlijk… Als jij lekker aan het feesten bent, is de kans erg groot dat jij je tasje niet in de gaten houdt en je telefoon binnen no time uit je tas wordt gestolen. En wat dacht je van die heerlijke zonnige zomerdagen. Als jij je toffe nieuwe jurkje aan wil trekken weet je niet waar je je telefoon moet laten, want je jurkje heeft geen zakken. Dan komt de telefoonketting perfect van pas. Wij dragen hem hier zelfs op kantoor, want door dit accessoire heb je altijd je telefoon binnen handbereik en als je hem uit je handen laat vallen, valt hij in ieder geval niet op de grond.

Shoppen!

We zijn nog even bezig met het maken van een eigen webshop. In de tussentijd kan jij je telefoonketting bij ons shoppen. Stuur ons een berichtje op Instagram. We hebben op dit moment drie kleuren beschikbaar!

telefoonketting

telefoonketting

telefoonketting