Dit is het nieuwe Gossip Girl!

Een paar jaar terug waanden we ons in het geweldige leven van Blair en Serena en sloegen we geen aflevering over. De dvd-boxen van Gossip Girl worden nu regelmatig uit de kast gehaald voor een leuke meidenavond. Op zo’n moment wanen we ons weer even in New York, waar we gelijk verliefd worden op de mooiste kleding en natuurlijk Chuck en Nate. We  moesten dan ook zeker een traantje wegpinken bij de allerlaatste uitzending en er een einde kwam aan de Upper East Side-serie.

Gelukkig is nu een nieuwe serie met een vleugje Gossip Girl én Pretty Little Liars. We hebben het over Scream Queens, een serie met acteurs die we allemaal kennen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Wild Child’s Emma Roberts, Glee’s Leah Michele en zangeres Ariana Grande die nu ook voor een acteer carriere gaat. De serie is van de makers van Glee (hé Leah Michele) en American Horror Story.

Scream Queens gaat over de Kappa sorority waar Chanel Oberlin (Emma Roberts) de ‘koningin’ is. Zij bepaalt dus wie er allemaal lid mogen worden. Ze heeft een strikt lijstje waardoor het lastig is om binnen te komen. Gelukkig steekt de decaan (Jamie Lee Curtis) hier een stokje voor. Zij vindt dat iedereen welkom is bij de sorority. Nadat dit doorgevoerd is, krijgt het huis te maken met een moordenaar! Nu rest de vraag: ‘Wie is de moordenaar?’

De serie is helaas nog niet in Nederland te zien, maar bepaalde afleveringen kun je wel al online vinden. In Amerika zijn er nu zes afleveringen geweest en het schijnt een waar succes te zijn. Niet zo heel gek natuurlijk als er allemaal bekende gezichten voorbij komen. Wij gaan zeker kijken zodra deze serie op Netflix te zien is!

READ NEXT:


>

Source: Glamour