Dit is het perfecte cadeau om te geven!

De feestmaand is begonnen en dat is een prima argument om eens flink in te slaan en jezelf te verwennen. Al genoeg stuivers gespendeerd en ben je daarentegen nog bezig met de zoektocht naar het perfecte cadeau voor onder de boom of pakjesavond? Stop met zoeken want wij hebben dé tip: een horloge is het perfecte cadeau om te geven! Hier ga je gegarandeerd punten mee scoren!

Je hebt horloges natuurlijk in alle soorten, groottes, kleuren en maten, maar wij zijn nu verliefd geworden op dit exemplaar van op de bovenstaande foto. Rosé goud met een iets grovere band en voor de vrouwelijkheid een klein rijtje diamantjes (we hebben tenslotte allemaal een ekster in ons), maar zonder dat het té wordt. Nog op zoek (en dat blijft altijd lastig) naar een cadeau voor een man? Ook voor mannen is een horloge het perfecte cadeau!

Om je nog van iets meer inspiratie te voorzien hebben we hieronder onze favoriete Tommy Hilfiger horloges geselecteerd. Shop ze met slechts een enkele klik op de knop en laat ze ingepakt en wel thuisbezorgen!

READ NEXT:
De leukste plekken om te shoppen in Nederland
Zo ga je om met een cadeau dat je niet leuk vindt
Cadeaus onder de €25 euro voor een man

 

beeld

Shop de items hier:

Rose hardware // Gouden en zilveren hardware// // Rose hardware met zwarte wijzerplaat // Zilveren hardware //