Dit vergeet elke bruid als ze gaat trouwen

Wedding season is on. Of je nu bijna gaat trouwen. Of je net ten huwelijk bent gevraagd. Met zo’n prachtige ring aan je vinger die je aan iedereen wilt laten zien, is een goede manicure van belang. En dat wordt nog best vaak vergeten. Maar wat voor kleur is nou geschikt voor een bruiloft? Je ziet de bruid niet zo snel met rode nagels of een andere felle kleur. Voor je speciale dag ga je dan eerder voor een nude kleur, maar welke nou precies? Wij hebben voor verschillende situaties nagellakkleuren verzameld!

Bachelorette

Start je vrijgezellenfeest goed met een opvallende kleur. De ‘laatste avond’ als single lady die je doorbrengt met je vriendinnen moet echt a night to remember zijn. Ga daarom voor je vrijgezellenfeest voor een metallic kleur.

[show_boutique_widget id=”827484″]

Bijzaak

Heb je zo’n mooie ring om je vinger zitten? Dan begrijpen wij dat je de aandacht naar je ring wilt en niet naar je nagels. Is dit het geval, ga dan voor een zachte oude kleur (lees hier welke kleur jou het beste staat). Dit is niet te opvallend en zo kan jouw ring de show stelen.

[show_boutique_widget id=”827485″]

Buitenland

Trouw jij in het buitenland? Dan is een fel kleurtje juist wel leuk. Vooral met warme weer en een sunkissed huid. Zo’n vrolijke kleur kan je ook voor je honeymoon laten staan.

[show_boutique_widget id=”827486″]

Geheel

Een witte jurk? Waarom ga je dan ook niet gelijk voor mooie witte nagels. Wit is een kleur die echt bij iedereen staat. Het heeft wel de nodige laagjes nodig, maar met een goede nagellak is dit geen probleem. Laat het wel even aanbrengen door een professional.

[show_boutique_widget id=”827487″]

Sparkle

Wil je gewoon dat je helemaal straalt. Niet alleen je jurk of je make-up? Kies er dan voor om ook de aandacht naar je nagels te trekken. Doe dit met een glittertje. En dan niet een roze glitter. Nee, juist een gouden of zilveren lichte glitter.

[show_boutique_widget id=”827490″]

 

READ NEXT:
Jurkjes voor een bruiloft die je ook daarna nog kunt dragen
Hier shop je de mooiste pakken voor de lente
Mooiste pumps in een grote maat