Zo krijg je makkelijk glitter nagellak eraf!

Met glitter nagellak hebben wij allemaal een soort haat-liefde verhouding. Het staat geweldig, maar het er weer afhalen is een hel. Maar wij hebben dé tip voor jou!

Het stappenplan:

Kies een goede nagellakremover, zoals die van OPI. Zorg dat je altijd goede en stevige watten(schijfjes) in huis hebt. Doe veel remover op het wattenschijfje. Je mag overdrijven.Laat dit wattenschijfje zo’n 10 tot 15 seconden op je nagel liggen zodat het kan weken. Druk ondertussen een beetje op je nagel met de duim van je andere hand.

Na het wachten wrijf je het wattenschijfje in draaiende bewegingen over je nagel. Zo kun je voelen of de nagellak al los laat. Als dit zo is, wrijf dan voorzichtig de lak van je nagel met korte, draaiende bewegingen. Doe dit bij al je nagels. Meestal is het wel gebruikelijk om na elke twee nagels een nieuw watje te gebruiken.

Als de nagellak er (bijna) van af is, is het handig om nog met een schoon wattenschijfje met remover de laatste glitters te verwijderen. Let op: doe dit vanaf je nagelriem richting de top van je nagels. Anders blijft er glitter zitten. Was je handen en breng een goede handcrème aan.

Tip voor de volgende keer: je kunt voordat je glitter nagellak aanbrengt, van die lijm die je vroeger op school gebruikte, als base coat aanbrengen op je nagels. Vervolgens kun je door de lijm de nagellak er gewoon vanaf trekken!

READ NEXT
> Zijn gelmanicures slecht voor je nagels? The answer!
> TRIED AND TESTED – OPI Infinite Shine
> Zo laat je je nagels langer lijken!

PHOTO CREDITS: websta.me