Dit zegt de kleur die je draagt over jou

Sinds we klein zijn, hebben we al een favoriete kleur. Veel kleine meisjes kiezen voor de kleur roze en jongens gaan vaak voor blauw. In de loop van de jaren verandert dit vaak nog, maar bij mannen blijft dit vaak blauw. Inmiddels heb je niet echt meer een favoriete kleur. Zou je denken. Kijk eens in je kledingkast, welke kleuren zie je daar het meeste hangen? De kleuren die jij het meeste draagt kunnen iets vertellen over jouw persoonlijkheid. Check snel hieronder wat voor persoon je bent.

Blauw

Als blauw je favoriete kleur is, ben je iemand die houdt van eerlijkheid. Ook ben jij iemand die niet veel risico’s neemt. Jij bent de onschuld zelve.

Bruin

Jij houdt je het liefst aan alle regels. Daarnaast ben je niet iemand die van avonturen houdt, maar juist kan genieten van saaie dingen. Een avondje bankhangen vind jij heel fijn. Wel ben jij iemand die alles voor iedereen doet, maar jezelf vaak vergeet.

Geel

Jij bent echt het zonnetje in huis en ziet overal het positieve in, bent lekker creatief, maar je kan ook ontzettend goed luisteren naar je vriendinnen. Jij staat altijd voor ze klaar!

Goud

Jij houdt ontzettend van luxe spullen. Daarnaast ben jij het liefst een leider tijdens een groepsopdracht. Jij houdt wel van een beetje macht.

Groen

Als liefhebber van groen houdt jij je graag bezig met de toekomst. En hé, een slimme meid is op haar toekomst voorbereid. Jij wil je graag ontwikkelen in het leven en hebt daar alle vertrouwen in.

Grijs

Jij denkt graag met je verstand in plaats van met je gevoel. Als vrienden ergens mee zitten, kunnen ze altijd bij je terecht. Daarnaast ben jij goed in geheimen bewaren.

Oranje

Oranje fans (en nee, dan hebben we het niet over het voetbal) zijn hele warme mensen. Daarnaast houden ze ook wel van wat spanning in hun leven.

Paars

Paars is een koninklijke kleur dus dat is al een leuk weetje. Ondanks dat de royals in de spotlight staan, houd jij niet zo van aandacht. Wel houd jij van luxe spullen.

Rood

Vandaag is rood! We weten natuurlijk allemaal dat rood voor liefde en passie staat en dat geldt ook voor jou. Jij bent een romanticus en dat weet je vriend maar al te goed. Daarnaast blijf je altijd moed houden.

Roze

Vrouwen waarvan roze de lievelingskleur is, zijn vaak zachte vrouwen die niet uitzijn op ruzie. Deze vermijd je liever. Daarnaast ben jij altijd in een vrolijke stemming.

Wit

Wit staat voor waarheid en daar ben jij een groot voorstander van. Jij houdt totaal niet van liegen. Daarnaast houdt jij wel van feestjes en vrolijkheid.

Zilver

Ben jij een liefhebber van zilver dan heb jij veel zelfvertrouwen. Niets staat jou in de weg. Jij houdt van rust en gaat het liefst elke dag even zitten om te mediteren.

Zwart

Zwart hoeft niet gelijk geassoccieerd te worden met gothics, want tegenwoordig draagt iedereen wel zwarte items. Wel ben jij iemand die niet graag op de voorgrond treedt en eigenlijk ben jij best wel serieus.

En dit geld natuurlijk ook voor je make-up

Printjes mogen we ook niet vergeten
Dit zijn de prints voor in de lente

PHOTOCREDITS : VIVIAN HOORN