Dit zijn de állerknapste earparty’s

Nu je de stap hebt genomen en een hele rij ear piercings hebt (en natuurlijk braaf hebt gewacht totdat alles goed is genezen…), is het tijd om je oren te versieren met de mooiste oorbellen. Maar hoe stel je de perfecte ear candy samen?

Zoals het eigenlijk altijd bij styling werkt, is balans het magische woord. Ook al is dit een trend waarbij eigenlijk alles mag, je ear piercings komen het mooist uit als je er een beetje aandacht aan besteedt.

Begin daarom met de basis: één of twee simpele knopjes in het goud of zilver. Dit kan een simpel rond knopje zijn, maar zolang je niet meteen aan de gang gaat met kleuren en diamanten werken andere vormen ook heel goed. Driehoekig, rechthoekig of zelfs bijvoorbeeld een ster-vorm. Als de basis staat kun je het verder zo gek maken als je zelf wilt.

Het werkt het best als je alle piercings zo klein mogelijk houdt, maar af en toe een iets groter vormpje ertussen kan zeker (mits je oorlel dit toelaat, bij kleine oorlellen worden grote piercings te overheersend en weg is je balans). Deze nieuwe constellation trend is ook supermooi en je kunt het makkelijk aan je bestaande ear party toevoegen. Constellation piercings zijn kleine oorbellen die over je hele oor verspreid zijn als de sterren in je sterrenbeeld.

Wil je ook een hangende oorbel toevoegen? Voor een lekkere rock ’n roll vibe go for it! Chain piercings zijn dan perfect. Lekker minimalistisch, en toch wat anders dan een simpel ringetje. Maar bij een trend waar bijna alles mag is het natuurlijk lastig om te keuzes te maken. Er is zoveel moois om uit te kiezen. We hebben daarom de mooiste ear candy voor je op een rijtje gezet!

We love small jewellery!
De leukste oorknopjes onder de €15!
De oplossing is simpel
Zo raak je NOOIT meer oorbellen kwijt!
It’s an essential!
De mooiste statement oorbellen onder de 20 euro

 
[show_boutique_widget id=”704640″]

En hieronder vind je nog wat inspiratie om je oorbellen te combineren!