Zo draag je sieraden op zijn best!

Een outfit kan soms wel even iets extra’s gebruiken. Hoe doen we dat? Met sieraden natuurlijk! Maar hoe draag je die sieraden op zijn best en welke combinaties kunnen wel en welke niet? Wij geven je een spoedcursus in het dragen van sieraden zodat je de volgende keer je outfit een upgrade kan geven met je favoriete sieraden!

1. Houd het chique 
Sieraden zijn super om een simpele outfit wat extra’s te geven, maar ga niet te ver. Als je een grote opvallende ketting kiest, houd je de rest rustig. Draag er bijvoorbeeld een armbandje bij en eventueel simpele oorbellen. Als je al een drukke outfit hebt moet je je outfit juist niet met zo’n statement ketting combineren, maar de rest van je accessoires juist heel simpel houden. Het klinkt logisch, maar het kan al snel allemaal te veel worden.

2. Ringen zijn altijd goed
Ringen zijn goed voor elke outfit en als je de juiste soort ringen draagt, kunnen ze ook nog veel voor je handen doen. Om je vingers langer en smaller te laten lijken is het slim om een dunne ring te dragen. Als je al gezegend bent met lange slanke vingers kun je wat bredere ringen dragen. Let op: eigenlijk hoor je aan de linkerhand serieuze sieraden te dragen, zoals trouwringen en familie erfstukken en aan  je rechterhand meer speelse en chunky ones. Maar goed, regels zijn er om ze te breken, toch?

3. Goud en zilver kan wel! 
Hoe het eerst nog een echt no go was om zilver en goud bij elkaar te dragen, is dat nu juist een dikke yes! Draag gerust een zilveren horloge met een gouden ring of zelfs gouden en zilveren armbandjes bij elkaar. Alles mag! Vind je dat toch nog een beetje te ver gaan? Combineer dan zilver met rose goud, dan zit je sowieso goed!

4. Probeer eens een broche 
Je zou misschien denken dat broches meer voor de wat oudere vrouwen zijn, maar niks is minder waar. Broches zijn juist super hot. Dit sieraad is wel heel stijlvol! Stel je hem eens voor op een simpele coat of een blouse. Een broche maakt je item echt helemaal af! Wij zijn fan.

Wil je meer lezen over sieraden?
TREND: Sieraden om je knot
Je sieraden schoonmaken doe je zo!
Dit zijn de mooiste tijdloze sieraden

[show_shopthepost_widget id=”2322324″]