Dit zijn de kleurencombinaties van F/W 2014!

Er zijn van die kleurencombinaties die altijd goed zijn, waren en blijven. We noemen bijvoorbeeld zwart & wit, donkerblauw & zwart (favoriet op de MonStyle redactie!), zwart, wit & grijs, koraal & nude en blauw & blauw (zoals je bijvoorbeeld ziet in een denim-on-denim look). Maar een nieuw modeseizoen betekent vaak ook nieuwe kleurencombinaties. En dat is wel zo leuk. Met al die nieuwe combinatiemogelijkheden lijkt het net alsof je een nieuwe garderobe hebt. Je kunt sets maken die je voorheen misschien nooit bij elkaar had gezocht. Omdat we erg enthousiast worden van de kleurencombinaties van dit seizoen, staat onze rubriek ‘Styled by Manon‘ volgende week helemaal in het teken van al dit moois. Elke dag zal Manon een kleurencombinatie verwerken in een look die je meteen kunt shoppen! Enjoy!

Nieuwe kleurencombinaties

Untitled-2

Geel + Grijs + Zwart

De combinatie grijs & zwart kennen we al, dit seizoen geef je deze combinatie een pop of color met geel. Van mosterdgeel tot (bijna) knalgeel; anything goes.

Paars + Rood

Paars en rood zijn kleuren die bij dezelfde kleur-familie horen. Het voelt daarom niet als een hele heftige kleurencombinatie, maar is wel uitgesproken genoeg om een statement mee te maken. Perfect dus!

Oranje + Blauw

Oké, als Nederlander is oranje best een lastige kleur. Maar misschien toch de moeite waard om te proberen dit seizoen! Zeker in combinatie met donkerblauw is ‘ie wel erg knap namelijk. Kies het liefst voor een iets donkerder oranje, dat hele schreeuwerige staat vrijwel niemand en houden we lekker in de kast tot het volgende WK.

Groen + Blauw

Dat army green een trend is dit seizoen moge duidelijk zijn. Maar wist je dat deze kleur heerlijk combineert met blauw? Voor een rustige look pak je donkerblauw, maar als het je wel iets heftiger mag dan kun je ook kiezen voor een KLM-blauw.

Leopard + Koraal + Oud Roze

Favoriet van Manon! Technisch gezien is de leopard print natuurlijk geen kleur, maar inmiddels is dit printje zo algemeen geaccepteerd dat we het door de vingers zien. De combinatie koraal en nude is een bekende, dit seizoen kiezen we voor koraal in combinatie met oud roze. De leopard print geeft de verder vrij zoete combinatie een beetje pit.

 

Source: Bittersweetcolours | Wayne Tippettes | Imaxtree | vogue | NYCstreetstylefile |