Styled by Manon: Look #56 / Autumn colors

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen. De look van vandaag staat in het teken van onze favoriete kleuren; autumn colors!

Autumn colors

Yes, dit zijn de kleuren waar Manon (en jij hopelijk ook) blij van wordt! Denk aan burgundy, bruin, groen en denimblauw… Waarom? Omdat je al deze kleuren met elkaar kunt combineren en je in perfecte match bent met the beauty of mother nature. Maar het gaat ons natuurlijk vooral om de warmte die deze gezellige kleuren in je outfit brengt. Wanneer je een tijgerprint met dungarees (vind hier het perfecte exemplaar), een bordeaux rode jas en opvallende green heels combineert, steel jij dus sowieso de show! Vindt jij het nog vrij lastig om van je zomergarderobe naar het dragen van herfstitems over te stappen? Lees dan deze tips & tricks!

P.S. Zin om nog meer trends te shoppen? Work the sportswear deluxe trend! 

Autumn colors

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Dante 6

2. Topshop

3. Fornarina

4. Dune

5. Les Cleias

6. French Connection

[/red_box]