Dit zijn de meest stylish black and white outfits!

Sta je soms ook uren voor de kast en je hebt geen idee wat je vandaag weer moet combineren? Heb je geen zin in kleur in je outfit, maar wil je er wel fashionable uit zien? Ga dan voor black and white! Een volledige outfit in deze twee basiskleuren, dat kan gewoon écht altijd. Naar je werk, school of tijdens een fijn middagje shoppen met je vriendinnen (of lekker alleen). Black and white items met elkaar combineren staat classy en is tijdloos. Vind je het maar saai? Na het zien van deze outfits niet meer! Wij waren in ieder geval al om. En om jullie te inspireren hebben wij de 8 aller knapste zwart/wit outfits to copy now geselecteerd!


beeld

Ga voor een witte blouse (die iedereen wel in z’n kast heeft) op een mooie zwarte skinny. Super stylish maar toch ook simpel, want hiervoor hoef je niet naar de winkel.

beeld

Ook een basic wit hemdje is al-tijd handig om te hebben. In de zomer draag je hem als bovenkleding, en tijdens de wat koudere maanden kun je hem makkelijk onder een vest of jasje dragen. Ga voor een exemplaar met een kant randje onderaan zodat je die speels onder je kleding of gebreide trui uit kunt laten komen.

beeld

Zoals in veel van onze artikels al eerder te lezen is geweest: wij zijn gek op streepjes. Of ze nou alleen horizontaal zijn, of in blokjes voorkomen, het zijn gewoon heel handige items om in je kast te hebben. So stylish!

hp

Of ga voor zwart als boventoon, met witte details! Welke look spreekt jou het meest aan?

Shop hier de mooiste zwart-wit items:

[show_shopthepost_widget id=”969859″]

Source: The urban spotter // Stockholm-streetstyle // Connected-to-fashion // WhoWhatWear