Dit zijn de schoenen die we deze lente gaan dragen

Nog zeven dagen voordat het officieel lente is! En dat betekent natuurlijk schoenen shoppen! Ben je er al klaar voor? Zo niet, geen paniek, want wij hebben de knapste schoenen voor iedere gelegenheid voor jou op een rijtje gezet. Zo zie je er fabulous uit waar je ook heengaat.

Werk

Voor werk geldt meestal: hoe simpeler, hoe beter. Zwart is dan natuurlijk altijd goed, maar dat kan ook een beetje saai zijn. Het is tenslotte bijna lente en dus tijd voor wat nieuws. Daarom gaan we voor lichte en zachte kleuren, zoals nude, beige en taupe: rustig en sophisticated. Deze schoenen zul je waarschijnlijk het meeste aan hebben en die moeten natuurlijk wel goed zijn!

Weekend

Het weekend is voor shoppen, afspreken en fashion. Daarom zijn espadrilles de perfecte weekendschoen: stylish en comfortabel. Wat wil je nog meer? Mocht het weer nog niet helemaal meezitten, dan kun je natuurlijk altijd gaan voor good old laarsjes. Stoer, tijdloos en het past o-ve-ral bij!

 


Festival

Nu dat het festivalseizoen weer een beetje op gang begint te komen, moeten we hier natuurlijk de perfecte schoenen voor vinden. Als je naar een festival gaat is comfort key. Laat je hakken dus maar thuis. Kies in plaats daarvan voor cowboy boots: die zitten lekker en zijn weer helemaal terug van weggeweest. Zeg nou eens eerlijk: wat is een festival zonder fringe?

 

Kan jij ook niet wachten op de lente?
Zo draag je lente trends in de winter!