DNA Amsterdam by Lonneke is bijna hier

Met deze samenwerking zijn wij op de redactie heel blij! Lonneke Nooteboom, eigenaar van het platform Stylemyday.nl, heeft haar eigen collectie ontworpen in samenwerking met het kledingmerk DNA-Amsterdam. De mooie items uit de collectie van Lonneke en DNA-Amsterdam zullen in december in de winkel liggen. Wij kunnen niet wachten…

Over de samenwerking

De samenwerking tussen DNA-Amsterdam en Lonneke is een perfect match. Lonneke is al vaker gespot in items van DNA-Amsterdam. Ze heeft het imago en de stijl van DNA en haar collectie sloot dan ook perfect aan op het merk. Haar collectie is volledig gebaseerd op haar eigen stijl, die ontzettend vrouwelijk is. Lonneke wil anderen inspireren met haar ontworpen items.

DNA-Amsterdam By Lonneke

Wij hebben ons oog in ieder geval al laten vallen op een prachtige leren jas. Het is wat ons betreft précies het juiste zwarte leren jasje die je nodig hebt. De details op de jas zijn prachtig en je kunt hem natuurlijk met alles combineren. Daarnaast kan je er jaren mee rondlopen, door de goede kwaliteit van DNA.

Over DNA-Amsterdam

DNA-Amsterdam is een Nederlands high-end fashion merk dat al meer dan tien jaar luxe leren items ontwerpt. Het merk staat voor unieke ontwerpen, een hoge kwaliteit en perfectie in alle ontwerpen. In verschillende winkels in Nederland, België en Duitsland zijn de collecties van DNA verkrijgbaar. Lees hier nog meer over de samenwerking.

Over Lonneke Nooteboom

Lonneke is al 15 jaar lang styliste en personal shopper van bekende en minder bekende Nederlanders. Ze schrijft voor meerdere websites en bladen, en ze is hiernaast te zien als mode-deskundige op tv. Haar mode en lifestyle blog Style My Day staat nu al 5 jaar online. Ze wil vrouwen inspireren om naast het runnen van een gezin, ook voor je dromen en passies te kiezen. Met haar stijl in mode wil ze andere vrouwen dan ook graag inspireren. Bekijk hier haar ontwerp!