Drinken en toch slank blijven? Het kan!

Alcohol is een mooi iets. We houden van een wijntje tijdens de vrijmibo en nodigen onze vrienden graag uit voor ‘een drankje’. We denken liever niet aan hoeveel suikers er in een drankje zitten. Maar als je elke week een paar wijntjes nuttigt, ga je dat op een gegeven moment echt wel merken.

Gelukkig is hier eindelijk een oplossing voor, want er is nu namelijk Skinny Prosecco. Een soort light-versie maar dan voor je bubbels. Nu kan je nog meer genieten van je drankje zonder je schuldig te voelen.

We willen heel graag het drankmerk Thomson & Scott bedanken. Zij hebben namelijk de Skinny Prosecco op de markt gebracht. Dit is het eerste merk dat een ‘gezonde’ versie van wijn heeft geproduceerd. Volgens de bedenker, Amanda Thomson, echt iets wat al veel eerder had moeten gebeuren. Zij houdt zelf ook wel van een wijntje, maar had nooit door hoeveel suiker er eigenlijk in zat. Toen ze hierachter kwam kreeg ze het goede idee om een light-versie te produceren. Naast dat de prosecco maar 7 gram suiker per liter bevat is de wijn ook nog eens 100% vegan geproduceerd. Dus wil jij gezonder het nieuwe jaar in? Dan is dit de prosecco die je wil inslaan.