Een must-have voor op je bed: deze 3 sportieve dekbedovertrekken van Snurk

Je ligt best een groot deel van je leven in bed. Een fijn en leuk dekbedovertrek is daarom geen overbodige luxe. Op zoek naar nieuwe lakens voor jou of je kind(eren)? Het merk Snurk heeft veel leuke exemplaren, die gemaakt zijn van zacht materiaal en een sportieve look hebben. Dit zijn de drie leukste!

1. Soccer champ

Met dit leuke overtrek van het merk Snurk is het nog maar de vraag of je nog wel aan slapen toekomt. Je krijgt namelijk meteen zin in een potje voetbal. Er staat namelijk het lichaam van een voetballer op die omhoog springt om een bal weg te koppen. De voetbal is afgedrukt op het kussensloop en het lichaam op de bovenkant van het overtrek. Zo lijkt het alsof jij degene bent die de bal kopt!

De dekbedhoes is gemaakt van 100% biologisch percaline katoen. Dit materiaal ventileert goed en is vochtabsorberend. Hierdoor slaap je ook goed tijdens warme nachten. Door de dubbele doorlopende instopstrook is hij ook geschikt voor extra lange dekbedden. Het rode tenue maakt het dekbed lekker catchy. Is rood niet echt jouw kleur? Geen probleem! Je kunt namelijk ook voor een blauw tenue kiezen. Dit dekbedovertrek is onmisbaar voor de echte voetbalfan!

2. Tennis Pro

Sla jij graag een balletje op de tennisbaan? Dan is deze dekbedhoes echt wat voor jou! Hij heeft een leuke print van een tennisster in een kleurige outfit. Als je onder de lakens kruipt ben jij degene onder de pet, die een scorende backhand-winner maakt.

Voor het dekbedovertrek is 100% biologisch katoen gebruikt. Dit is een zachte en natuurlijke stof die heerlijk aanvoelt op je huid als je eronder ligt. Biologisch katoen ademt goed: dit en de vochtabsorberende werking houden je ‘s nachts lekker koel. Zelfs als je in je dromen de moeilijkste ballen links en rechts uit de lucht plukt. De hoes heeft een dubbele doorlopende inloopstrook, zodat je er ook lange dekbedden in stopt.

3. Amazone

Waan jezelf een echte amazone onder dit leuke dekbedovertrek. Als je eronder kruipt heb je meteen de goede outfit aan en laat je je paard in je dromen de mooiste pasjes maken. Het overtrek is van 100% biologisch percaline katoen. Dit is een extra fijn geweven stof, die je ‘s nachts lekker warm houdt. Dat is nog eens lekker wakker worden! De dekbedhoes heeft een dubbele doorlopende instopstrook voor (extra) lange dekbedden.

Oeko-tex: veilig slapen

Deze dekbedovertrekken van smulderstextiel.nl hebben het gezondheidskeurmerk Oeko-tex. Dit keurmerk voor textiel geeft aan dat het product geen restanten van chemicaliën, bijvoorbeeld zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat, die schadelijk kunnen zijn voor je huid en gezondheid. Sweet dreams!