Een ode aan de biker boot: zo combineren we hem het liefst

De biker boot is één van de favoriete laarsjes van Manon. Met deze laars kan je gewoon alle kanten op. Of je nou een stoere kledingstijl hebt of een juist vrouwelijk. Deze laars hoort gewoon bij iedere vrouw thuis in haar schoenencollectie, want biker boots combineren goed met alles.

Voor het uitkiezen

Er zijn ook zoveel leuke biker boots te koop. Je hebt ze echt voor het uitkiezen. Ga je voor een biker boot met gespen of zonder gespen? Met studs of zonder studs? Met bandjes of zonder bandjes? Ook komen de biker boots in veel verschillende kleuren.

The real biker

Je kan je biker boots stoer combineren met een stoere jeans met raw hem. Ben je alleen in het bezit van simpele skinny jeans zonder gaten en een raw hem, dan kan je die raw hem ook gemakkelijk zelf maken. Met een raw hem komen je laarzen ook nog eens heel mooi uit! Als je een hoger paar biker boots hebt, kan je je jeans in de laarzen stoppen. Draag er een stoere sweater op of een leren jas voor een echte biker look.

Tough chic

Als je meer houdt van jurkjes en rokken is de biker boot ook een laars voor jou. Denk bijvoorbeeld aan de sweaterdress, een lange trui met een col of juist een vrolijke zomerjurk. Het kan allemaal met de juiste panty en laarsjes eronder zit je goed. Het allerleukste is een rok of jurk die wat wijder uitloopt, dit staat extra vrouwelijk en het contrast met de biker boot valt zo nog meer op. Maak het af met mooie sieraden en een lange jas. We love it! Lees hier hoe je laarzen echt op z’n best kan dragen onder een rok. Shop onze favoriete biker boots hieronder.

Lees in deze artikelen meer over de leukste laarzen en hoe je ze het mooist kan laten uitkomen:
Zo laat jij jouw enkellaarsjes op zijn best zien
Dé laarzenlijn waar echt iedere vrouw gelukkig van wordt
Zo own jij de all black look ook met zwarte laarzen

PHOTO CREDITS: THE LONDONER