Fashion Styling: van diner naar feest

Ben jij er al uit wat je gaat doen met Kerst? Wordt het een diner bij je (schoon)ouders, een wild feest of misschien wel allebei? Dat laatste zou nog wel eens kunnen zorgen voor de nodige kledingstress, wat geschikt is voor het één valt misschien wat uit de toon bij het ander. We kunnen ons voorstellen dat heftige make-up en een overdaad aan glitters het erg goed doen op een feest maar het zou wel eens voor verbaasde gezichten van je ouders kunnen leiden. Om nou met twee sets kleding op pad te gaan is misschien wat overdreven. Daarom geven we je graag wat fashion styling tips om er binnen een paar minuten (misschien zelfs seconden) direct party proof uit te zien.

Untitled-4

Shop de items hier:

Pailletten top VILA | Heels TED BAKER |  Oogglitters MAKE UP STORE | Oorbellen MANGO (sale) Clutch ASOS | Ketting MANGO | Blazer SUPERTRASH (sale)Lippenstift KATE MOSS BY RIMMEL | 

Source: CollageVintage

Make-up

Zorg er altijd voor de je bij het diner begint met redelijk basic make-up. Een lekkere eyeliner (kijk hier welke vorm eyeliner bij jouw ogen past!), veel mascara en een gestifte mond is eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een diner. Als de basis goed is, kun je met een paar simpele stappen het zo aanpassen dat je klaar bent voor de rest van de avond. Zet je ogen wat meer aan (de perfecte smokey eyes maak je zo!), gebruik hier en daar wat glitter en gebruik een heftige kleur lippenstift.

Accessoires

Je hebt misschien geen zin om een complete set extra kleding mee te slepen maar een paar accessoires lukt misschien nog net. Ook hier geldt weer: als je voor een simpele basis kiest (in dit geval bijvoorbeeld een LBD of mooi pak), kun je met accessoires je outfit nét dat beetje extra geven. Ga voor een heftige party schoen (de mooiste shop je hier), een opvallende haaraccessoire of statement sieraad.

Kleding

Mocht je toch iets van kleding mee kunnen nemen wordt het natuurlijk helemaal makkelijk om je outfit party proof te krijgen. Verwissel je zwarte top voor één met pailletten of gooi een glitter blazer over je outfit heen. Heb je een jurkje of rokje met panty aan? Je zult zien dat het uitdoen van je panty al een wereld van verschil maakt.