New brand alert! Atelier Fumée

Dressing is a Blessing! Atelier Fumée gelooft dan ook in de hoogste en puurste vorm van jezelf kleden. We dienen het lichaam en de geest door ethische stukken te maken, gemaakt van natuurlijke vezels die er prachtig uitzien en ongelooflijk aanvoelen. We zegenen elk kledingstuk met intentie, zodat het de talisman wordt van onze missie om uw hoogste goed te ondersteunen.

Meet the founder

De liefde voor spirituele rituelen begonnen voor Designer & Creative Director Esmée Geeratz al op jonge leeftijd. Op 10-jarige leeftijd nam ze al een bad met rozenblaadjes bij kaarslicht onder het genot van thee. Hoe heerlijk!

‘Ik heb geweldige vrouwen in mijn leven gehad die in hun creatieve kracht hebben geleefd en me hebben geleerd mijn passie te volgen door deze te ondersteunen met een sterke werkhouding. Het bracht me tot succes in mijn carrière als artdirector voor stylingcampagnes voor wereldwijde luxemerken. Toen de pandemie toesloeg, was ik klaar om mijn persoonlijke creatieve visie uit te brengen. Ik voedde mijn ziel langzaam en diep met rituelen en creëerde een gemeenschap terwijl ik het kledingbedrijf opbouwde dat ik jarenlang in mijn hart en geest had gemanifesteerd. Ik heb geleerd te vertrouwen op wie ik ben en integer te handelen naar mezelf en anderen. Het was een bekrachtigende en uitdagende spirituele reis. Nu kan de cyclus van creatie en rust vieren, mijn liefde voor verbinding en ritueel, en het gebruiken als basis van dressing om: Look Good. Do Good. Feel good.’

Get Silky this Season

Zijde is de enige stof die een gevoel van sensatie op het lichaam creëert dat alleen kan worden omschreven als zijdeachtig, zoals huid op huid. We noemen alles wat ons dat gevoel geeft: zijdezacht. Hoe voel je je tijdens een bad met kaarsen? Zijdezacht. Wanneer jij en je man oogcontact hebben en vasthouden? Zeker zijdezacht! Als een kleintje in je armen in slaap valt? Meer zijdeachtig.

‘The New Moon is a time of starting fresh. We love the metaphor of New Beginnings.’

We houden zo veel van deze stof, want als je ervaring van buiten je binnenkant doet gaan: “Mmmmm…” daar willen we meer van! The New Moon Collection bestaat dan ook uit prachtige zijdeachtige jurken waar je hart sneller van gaat kloppen.

Shop nu deze geweldige collectie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fumée (@atelierfumee)

Andere brand alerts die je niet wil missen:

New brand alert! SUPPER: high-end streetwear met een missie

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites