Goede voornemens voor onze huid in 2016

Alhoewel het nieuwe jaar al is begonnen zijn we toch nog bezig met onze goede voornemens. In de top 5 goede voornemens van dit jaar staat minder druk maken en minder geld uitgeven, maar wij hebben vooral een beauty-gerelateerd goed voornemen: beter voor onze huid zorgen! Natuurlijk proberen we dit nu al zo veel mogelijk te doen, maar hier en daar schiet het er soms toch bij in. Ons goede voornemen voor 2016? De beschadigde huid (ja, kerst en Oud & Nieuw hebben ons flink te grazen genomen) weer in balans brengen!

1. Echt onze crèmes gebruiken
Staat het potje crème dat je hoopvol hebt gekocht nog steeds onaangeroerd in het badkamerkastje? Niet alleen zonde van je geld, maar natuurlijk ook van je huid! Ons goede voornemen is dan ook om netjes de op jouw huid afgestemde crème(s) zowel in de ochtend als in de avond gebruiken!

2. Hydratatie
Veel water drinken is een van de dingen die bijdraagt aan een gehydrateerde huid, maar lukt het niet om genoeg water te drinken op een dag of heb je last van een vochtarme huid? Gebruik dan een fijn hydratatie-product zodat je er niet alleen voor staat! Zoals bijvoorbeeld een hydraterende spray, waardoor je crème ook beter zal worden opgenomen.

3. Scrub
Scrub is misschien wel hét beautyproduct voor 2016, want hoe vaak wordt deze wel niet vergeten? Waarschijnlijk heb je hem al tijden in je badkamerkastje staan, maar gebruik hem ook. Gun jezelf, en met name je decolleté en je lichaam, eens in de week een fijne scrub!

4. Reinigen 
We vinden het heel normaal dat we dagelijks douchen, onze tanden poetsen en ons haar stylen. Maar hoe zit het met de huid? Een consequente en vooral juiste huidverzorging wordt in veel gevallen vergeten. We blijven het zeggen, maar het is zó belangrijk om je huid goed te reinigen. Ja, ook na die avond stappen!

5. Onzuiverheden
Een onzuivere huid is meer dan vervelend, en kan je zelfvertrouwen een flinke deuk geven. Een onzuivere huid wordt gekenmerkt door de vorming van pukkels, mee-eters, een verstoorde talgproductie, vochtgebrek en hierdoor vaak ook een sterk verhoornde opperhuid. Bij een onzuivere huid wil je de huid optimaal in balans brengen en herstellen, zie bij nummer 5 hier een fijn product voor! Yes please!

6. Primer
Dit punt is er een die veel mensen vergeten, maar een primer is oh zo belangrijk! Een goede primer is de basis voor je gezicht en helemaal belangrijk bij het aanbrengen van make-up! Wij zijn fan van een primer in de vorm van een creme die ook nog eens je huid en teint verbetert en je de perfecte finishing touch in je dagelijkse verzorging geeft.

 

goede voornemens

1 SKIN BALANCING // 2 VITAMIN COMPLEX // 3 SCRUB // 4 CLEANSING DUO //

5 CLARITY CREAM // 6 TOUCH OF SILK

READ NEXT:
> Waarom we allemaal ons gezicht verkeerd reinigen
> Dé ultieme tip voor een egale huid
> De oplossing voor een droge huid