Heb jij de nieuwe cowboy boots al gescoord?

Je kan er bijna niet meer omheen. De cowboy boots. Een echte eyecatcher bij een outfit of gewoon in de kledingkast. Klein, groot, zwart, wit of fel gekleurd. Ze zijn er in alle soorten in maten. Welke kies jij? 

De laarzen waren voor cowboys eerder praktisch dan fashionable. Voor de cowboys van vroeger moesten de laarzen goed zitten en fijn lopen. Dit is anno nu nog steeds de norm, alleen dan draag je ze niet voor de strijd, maar juist om die leuke outfit helemaal af te maken met een toffe laars.

witte korte cowboy laars

Zwarte hoge cowboy laars paars blauw cowboy boot

De cowboy boots geven jouw outfit een westerse look. Ze zijn bijvoorbeeld prachtig te combineren met een zomers jurkje of met een strakke broek. Een leuk blouseje bovenop de broek en je outfit is compleet. De kortere laarzen zullen ook fantastisch staan onder een lange rok. Op die manier maak stijl je zo’n outfit stoer af.

Wie wel een erg gave collectie met cowboy boots heeft uitgebracht is Mostwanted. Deze collectie bestaat uit verschillende soorten formaten en kleuren. Je zou bijna niet kunnen kiezen, zo leuk zijn ze allemaal.

Beeld: Mostwanted