Helmut Lang asymmetrische rok

Er zijn namelijk echt items die naast bloedmooi ook nog eens super comfortabel zijn, bijvoorbeeld deze Helmut Lang asymmetrische rok. De rok is gemaakt van jersey, wat gelijk staat aan stretch, stretch en nog eens stretch. Door de plooien en de asymmetrische draperingen doet het wonderen voor je lijf et voilá: de ultieme combinatie is gevonden!

How to wear

Wij zijn van mening dat contrast in je outfit het geheel net wat spannender maakt. Deze asymmetrische rok kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met je favoriete leren biker jack, om het net een stoerder randje te geven. Maar natuurlijk is deze rok ook prima te combineren met een basic wit T-shirt, draag je er dan een paar statement heels onder (tja, dan moet je qua comfort een klein beetje inleveren) is je look naast super comfy ook nog eens super sexy.

Mooi, comfortabel en… budgetvriendelijk?

De combinatie mooi en comfortabel is fantastisch, maar als het item ook nog lief is voor je portemonnee dan is dat goud waard. De rok van Helmut Lang is de jouwe voor €150, maar we vonden een zeer knappe look-a-like bij Zara voor nog geen €30!
Helmut Lang asymmetrische rok

 

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Helmut Lang

2. Zara

[/red_box]