Herkenbare struggles van elk modemeisje!

Dat vrouwen vaak met hun uiterlijk bezig zijn is geen geheim meer.. We hebben het er maar druk mee. Outfit on point, hair on point, make-up on point, check! Wie wil er nou niet iedere dag stylish bijlopen?! En zo’n modemeisje zijn kan behoorlijk wat struggles met zich meebrengen.  Wij hebben de struggles op een rijtje gezet die ook jij zeker gaat herkennen!

1. Je kast is overvol

Yep, we weten bijna zeker dat iedere vrouw hier last van heeft. Je blijft maar kopen, kopen en kopen maar hebt eigenlijk helemaal geen plek voor die nieuwe items. Toch kan je het ook niet over je hart verstrijken om die oude designer items te verkopen. What to do, what to do?!  Hmm, in je nachtkastje zitten nog twee laatjes? Je kamer is inmiddels uitgegroeid tot een regelrechte inloopkast, but we love it!  (en zo maak je van je slaapkamer een walk-in closet).

2. Sold out!

Ja hoor, je hebt het per-fec-te rokje gevonden. Helemaal verliefd ren je richting het rekje om jouw maat eruit te vissen. In je hoofd bedenk je alle mogelijke droom outfitjes die je maar kan bedenken met het rokje. Maar where the hell is jouw maat? Sorry mevrouw, uw maat is uitverkocht. No!! Daar gaat je perfecte look, bummer! Online bestellen dan maar?

3. Outfit season proof

Iedere ochtend een nieuwe outfit uitzoeken is al een struggle opzich. Maar al helemaal als je dan eindelijk een super knappe look hebt uitgezocht voor de volgende dag. Je weet gewoon dat je deze look gaat rocken. But then, Dutch weather happens.. Het is opeens niet zo warm als je dacht. Loop je daar met je blote benen in de regen!

4. New shoes hurt!

Eindelijk, je hebt je droompaar killer heels aangeschaft! Je kan niet wachten om eens trots rond te paraderen in deze beauties. Helemaal vrolijk trek je je shoes aan maar je komt er al snel achter dat er ook een nadeeltje zit aan dit prachtpaar: ze doen pijn! Ook heb je geen pleisters bij de hand dus dan maar doorbijten. Aan het eind van de dag zitten je voeten onder de blaren maar de jaloerse blikken en complimentjes waren het waard. Yep, the struggle is real! (maar met deze tip tegen blaren kun je die schoenen gewoon weer aan!).

5. Online is niet offline

Online shoppen, ideaal right? Met smart wacht je op je pakketje dat ieder moment kan arriveren. Wordt tussen 12:00 en 19:00 geleverd? Je blijft gerust de hele dag bij de deur hangen. Daar is die dan! Je blijdschap wordt alleen snel verstoord doordat het jurkje totaal niet lijkt op het jurkje van de foto. Hij zit raar, ziet er goedkoop uit, de stof is anders dan je dacht. Ja, jammer dit.

6. Changes 27 times and uses the first

Deze kennen we wel toch? Je staat uren voor de spiegel, verandert zo’n miljoen keer van outfit en gaat uiteindelijk toch voor de eerste. Je had echt zoveel tijd kunnen besparen!

7. Je MOET dat item hebben!

Een perfect item op het oog? Dan MOET je ’m ook hebben! Ook al heb je er eigenlijk helemaal geen geld voor. Je moet en zal dat item hebben. Dan maar even op water en brood leven deze maand. En je hebt ook nog wat dingen die op Marktplaats kunnen toch? Zo kom jij de maand wel door. Denk je. (lees ook eens deze tips om geld te besparen, lady!).

Source: Negin Mirsalehi