Het anti-puistjes product dat je NU wil aanschaffen

We hebben allemaal wel eens last van een puistje. Het grootste probleem is alleen dat ze vaak ontstaan wanneer je ze niet kan gebruiken. Je voelt hem vaak ook al aankomen en precies op het verkeerde moment komt hij tevoorschijn.. Daarnaast is het ook nog eens lastig om er vanaf te blijven en hem niet uit te knijpen. Is het al te laat, en wil je zo snel mogelijk van je puistje af komen? Wij hebben dé oplossing: puistjes patches.

Wat moet je doen?

Heb je een puistje uitgeknepen of een plekje open gekrabd? Het enige wat je hoeft te doen, is een patch op de plek aanbrengen. Zorg dat je de goede maat hebt en dat het plekje in het midden van de patch zit. Laat de patch nu minimaal 4 tot 6 uren zitten. Na een aantal uren kun je de patch verwijderen. Om dit makkelijker te maken, kun je hem eerst nat maken met warm water.

De pleisters zijn transparant en het is de bedoeling dat je ze niet ziet zitten, maar uit ervaring weten we dat dat niet het geval is. Ze zijn niet erg opvallend, maar je kunt ze wel zien zitten. Als je dat liever niet wilt, kun je ze daarom het best gebruiken als je een dagje thuis bent. Of gewoon ’s nachts, terwijl je slaapt.

Hoe werkt het?

De pleisters zijn gemaakt van een absorberende stof, waardoor je puistje wordt opgezogen. Daarnaast wordt je huid beschermd door het pleistertje, waardoor er geen bacteriën bij komen. Zelfs als je niet van het plekje af kunt blijven.. Het puistje kan zich niet verder ontwikkelen, en er ontstaat ook geen korstje maar een glad huidoppervlak. En geloof ons, na één dag is je puistje of plekje echt geheeld!

De puistjes patches zijn verkrijgbaar bij Action voor maar 77 cent(!). Ga dus snel langs bij een van de filialen! Mocht je ze online willen bestellen, dan kan dat ook via bol.com.

Worden ze veroorzaakt door stress, weinig slaap of toch je eetpatroon?
> Dit zegt de plek van een puistje over je gezondheid

We doen het al jaren verkeerd..
> Zo knijp je dus die pukkel uit

Deze gewoontes wil je stiekem overnemen!
> Dit doen vrouwen met een mooie huid IEDERE dag

 

PHOTO CREDITS: VINCICIUS WIESEHOFER