Het haarproduct dat iedereen nodig heeft!

Misschien staat hij standaard in je badkamerkastje of ergens onderin een van je lades, maar dit product ken je allang al. Alleen de hamvraag is nu: gebruik je het ook echt? Nee? Haal hem dan snel tevoorschijn want het haarproduct dat iedere vrouw écht nodig heeft is namelijk een haarmasker!

Een haarmasker horen we je hardop denken? Ja echt! Buiten het feit om dat er genoeg verhalen de ronde gaan over dat je juist geen haarmasker zou moeten gebruiken (lees: slap en futloos haar), zijn wij er toch heilig van overtuigd dat een haarmasker wonderen kan doen voor beschadigd haar! Het belangrijkst is echter hoe je het haarmasker aanbrengt. Wij leggen uit!

Het heeft dus bijna geen zin om in de douche een haarmasker in te smeren en het vervolgens na één minuut uit te wassen. Je kunt het veel beter aanbrengen voordat je gaat douchen of voordat je bijvoorbeeld een work-out gaat doen. Maak je haar een beetje vochtig en breng het haarmasker aan (niet op de hoofdhuid) en vlecht je haar in of maak het vast in een staart. Work it out en spoel daarna het haarmasker uit. Ook is het belangrijk dat je als je echt beschadigd haar hebt, het masker niet aanbrengt na de shampoo en conditioner, maar juist daarvoor! Breng het masker aan op droog haar, spoel het uit onder de douche en was daarna pas je haar met shampoo. Wij hebben hieronder onze favoriete haarmaskers voor je geselecteerd!

READ NEXT:
> Zo red je beschadigd haar! 
> Zo groeit je haar sneller
> Dit zijn de slechtste haartips op een rij!

[show_shopthepost_widget id=”2367316″]
PHOTO CREDITS : HAIRSTYLESWEEKLY