7 haarproducten voor meer volume onder de 20 euro

Als we het haar zien van celebs op de rode loper beginnen we spontaan te screenshotten: ‘Zo wil ik het ook!’. Eenmaal terug van de kapper is het altijd een teleurstelling. Je haar zit een dag mooi maar je krijgt het nooit meer zoals je het had, toen je net van de kapper terugkwam.

In een perfecte wereld hebben wel allemaal dik en vol haar waar veel volume in zit. Maar als je fijn of dun haar hebt, dan kan je toch het beste meteen de föhn erbij pakken. Met een föhn kan je veel volume in je haar creëren. Maar het is vaak onmogelijk om het volume erin te laten zitten. Daar heb je dan weer volume haarproducten voor nodig.

Je hebt dan wel de juiste producten nodig. Haarproducten die je haar in model laat zitten en ook nog eens meer volume geeft. Als je dan bij de Etos of Kruidvat grijpt naar de ‘beste volume haarproducten’, kom je weer thuis van een koude kermis. Het plakt, het is zwaar en zorgt ervoor dat je haar gaat hangen. Het is daarom belangrijk dat je de juiste producten shopt. Ze beloven allemaal veel volume, maar dit zijn de producten die het ook echt waar maken:

Living Proof Full Dry Volume Blast

Pantente Pro-V Booster Spray

L’Oréal Volume Filler Densifying Gelée 

Tresemmé Thermal Creations Volumizing mousse

Herbal Essences Body Envy Volumizing Mousse

Big Sexy Hair Root Pump

 

Dove Volume Amplifier Mousse  

PHOTO CREDITS: ASHLEA PENFOLD