HET item dat je wil shoppen voor de feestdagen

Blazers mogen eigenlijk niet in je kledingkast ontbreken. Ze maken iedere outfit vrouwelijk, stijlvol en classy. We zien ze in veel variaties in de winkels liggen. In zo’n beetje alle kleuren van de regenboog en ook met veel verschillende prints en van verschillende materialen. Velvet blazers (heb je deze al gezien?) waren hot en zien we nog steeds veel, maar de blazer die het nu wint van de velvet blazer is de zilveren blazer! Wij laten je zien hoe je deze musthave voor, tijdens én na de feestdagen combineert.

1. Classy

Een zilveren blazer wordt opeens een stuk draagbaarder als je hem gewoon draagt op je favoriete zwarte jeans in combinatie met een blouse. Ga voor een blouse die aan de achterkant langer is dan aan de voorkant als je langer wil lijken. ”Tuck” de blouse in je jeans voor een fashionable touch. Om je outfit er extra classy uit te laten zien kan je ook gaan voor een mooi paar high heels.

2. Little black dress

Deze look is leuk voor kerst! Draag je graag zwarte jurkjes tijdens de feestdagen? Geef je look dan net dat beetje extra met een zilveren blazer. Hiermee maak je sowieso een statement. En het fijne is: de zilveren blazer staat goed bij vrijwel iedere LBD (dit is trouwens de perfecte little black dress voor jouw figuur).

 

3. White tee

Je kan iedere outfit met een basic witte tee en een zwarte skinny jeans een update geven met een zilveren blazer. Draag er een mooi paar zwarte leren boots onder en een paar sieraden en je bent good to go.

 

4. Suit

Misschien denk je dat een zilveren pak iets te veel van het goede is, maar als je er één shopt van het juiste materiaal dat niet té erg opvalt, kan je er heel goed mee weg komen. Maak je outfit af met een paar witte sneakers voor een casual touch. Opvallende accessoires staan hier ook goed bij!

 

5. Denim

Een zilveren blazer valt ook goed te combineren met een denim jeans. Of je nu voor een boyfriend jeans gaat, een flared jeans of een vertrouwde skinny jeans, hiermee sla je nooit de plank mis. Geef de outfit een update met accessoires zoals een sjaal.

 

 

Meer inspiratie nodig voor outfits voor de feestdagen?
Dit zijn de leukste kerstjurkjes onder de 50 euro
Styled by Manon – Zo draag je een jumpsuit in de winter
> Party items waar je geen fortuin aan hoeft uit te geven

PHOTO CREDITS: ANINESWORLD