Het sieradenmerk waar alle modemeisjes nu shoppen

Van schoenen en kleding hebben we nooit genoeg, maar sieraden mogen absoluut niet ontbreken. Als je sieraden cadeau wil geven, kan dat soms nog best een opgave zijn. Er zijn zoveel verschillende stijlen en iedereen heeft weer een andere smaak wat sieraden betreft. Heb je een echt modemeisje als vriendin en zou je haar toch graag een sieraad willen geven met Kerst? Dan moet je eens kijken op de website van Betty Bogaers. Deze sieraden maken al haar outfits af, that’s for sure.  

Vintage but classy

De sieraden van Betty Bogaers zijn vintage, classy, minimalistisch en ze hebben allemaal een touch of rock. Dat klinkt als de perfecte combinatie wat ons betreft. Alle sieraden van het merk zijn handgemaakt en hebben ook een ”onafgewerkte” vintage look. Betty wordt vooral geïnspireerd door antieke en klassieke sieraden en sieraden uit de oudheid. Nu je ‘klassieke sieraden’ leest, denk je misschien aan sieraden van je oma, maar daar zie je NIETS van terug. De sieraden zien er juist supertrendy uit, dus ze zijn perfect voor jouw fashionable friend. Of gewoon voor jezelf, natuurlijk.

De minimalistische stijl in sieraden blijft populair en dat zijn de sieraden van Betty Bogaers zeker ook. Zelfs de populaire muntjesketting zien we ook in een ontwerp van Betty terug, inclusief parels!

Winnen?

Oorbellen, ringen, armbanden en kettingen, je vind het allemaal op Bettybogaers.com. Wij hebben een wanna-have ketting met de muntjes en parels in ieder geval op onze wish list staan en hij kan ook maar zo van jou of je vriendin zijn! Wil je de ketting winnen? Reageer dan hieronder. Succes! Bekijk hier nog meer sieraden van Betty Bogaers op haar Instragam pagina.

 

 

Meer inspiratie nodig voor leuke kerstcadeaus of cadeaus voor op je eigen wish list?
Hier ga jij al jouw beauty kerstcadeaus scoren
Dit is HET perfecte cadeau voor de muzikant in je familie
8x cadeaus onder de 15 euro voor de feestdagen
Dit is het cadeau dat IEDEREEN wil hebben

BewarenBewaren

BewarenBewaren