Hier eet je de lekkerste red velvet cake

Dat red velvet cake een hype is, is wel duidelijk. We hebben je al blij gemaakt met een aantal receptjes van de lekkerste cake, met onder andere een gezonde red velvet cake en , maar wat eigenlijk nog veel leuker is, is om met je vriendinnen tentjes te bezoeken en daar de red velvet cake proeven. Daarom selecteerden wij de restaurantjes waar je de allerlekkerste red velvet cakes eet! Kun je dit weekend meteen op je planning zetten!

De Drie Graefjes, Amsterdam

In deze lunchroom eet je de lekkerste red velvet die je ooit hebt gehad. Ook kun je er blijven hangen voor een high-tea met je moeder en alle lekkernijen uit de American Bakery proeven. Zoals de red velvet cupcake, maar de worteltjestaart is ook behoorlijk (enorm) goed te doen!
graef

The Tea Lab, Rotterdam

Volgens de Rotterdammers is dit de place to be als je red velvet cake wilt eten. De cake is onweerstaanbaar lekker en het restaurant is ook onwijs gezellig. Echt een aanrader dus!
bak

Cheesecake Company, Den Haag

Dit Haagse restaurantje moet je bezoeken als je een heerlijke punt red velvet cake wilt eten. Hier plof je lekker op de bank na een dagje Winkelen in The Hague en jezelf te belonen met een heerlijk stuk cake.

reddue

The Duchess, Sittard

Dit is een restaurantje, waar je alleen al wil eten omdat je hier het lekkerste dessert van de wereld hebt: red velvet cake! Ook geniet je hier van het fijne sfeertje en het vriendelijk personeel. Heerlijk eten gegarandeerd!

theduches

Barista Café, Haarlem, Alphen aan de Rijn

In deze net geopende koffietent drink je niet alleen de lekkerste koffie, maar kun je ook genieten van heerlijke taartjes, waaronder de red velvet cupcake. Deze moet je proberen!

jaja

Corner Bakery, Amsterdam

De Corner Bakery is een klein maar fijn tentje waar je de lekkerste taartjes en zoetigheid kunt eten. Het is er knus, gezellig en lekker licht. Maar het gaat natuurlijk om de red velvet! Ze staan namelijk bekend om hun geweldig lekkere red velvet cake. Zeker een bezoekje waard dus!

corn

READ NEXT:

>
>

Source: Averiecooks // Barista Café // The Duchess // Cheesecake Company // The Tea Lab // De Drie Graefjes //