High waisted bikinibroekjes: zo rock je de trend

De high waisted bikini zagen we vorig jaar al verschijnen en ook dit jaar kunnen we niet om de swimwear trend heen. Zo’n hoog broekje is dé manier om je buik een beetje te verbergen en je taille te accentueren.

Vooral bij vrouwen met een zandloperfiguur staat het high waisted model prachtig. Maar nu is niet iedereen gezegend met zo’n figuur, dus hoe draag je de trend dan toch? Het is ons namelijk ook wel eens overkomen dat we teleurgesteld voor de spiegel stonden. In plaats van een sexy bikinibroekje, leek het broekje meer op een luier. En dat kan zeker niet de bedoeling zijn.. Wil je dit voorkomen? Hier moet je op letten bij het shoppen van een high waisted bikini:

Shopping tips

Sta je in het pashokje met je bikinibroekje aan? Check dan eerst eens goed of je bikinibroekje mooi aansluit. Als je broekje niet mooi aansluit, kan namelijk het ‘luiereffect’ ontstaan. Hierdoor is het bikinibroekje juist niet zo flatterend voor je figuur. Let er vooral op of je broekje lekker zit en of je je er comfortabel in voelt. Een te strak broekje is natuurlijk ook niet zo’n goed idee.

Leek de bikini heel leuk op de hanger, maar ben je teleurgesteld nu je voor de spiegel staat? Dit zou kunnen komen doordat het broekje té hoog is. Een broekje tot over je navel kán heel mooi zijn, maar het zou ook kunnen dat dit iets too much is voor jou. Probeer eens een broekje dat tot net onder je navel komt. Let op: hoe hoger het broekje, hoe meer de aandacht gaat naar je borsten. Zorg er dus voor dat je topje genoeg ondersteuning biedt.

Zo combineer je je topjes en broekjes:
> Mix and match met bikini’s: zo doe je het

Dit broekje is perfect voor jou:
> Dit bikinibroekje past het beste bij jouw billen

Je badpak als bodysuit!
> Zo draag je je badpak niet alleen bij het zwembad

[show_boutique_widget id=”719407″]
PHOTO CREDITS: JOLIELOT