In deze tijd van het jaar gaan we massaal op zoek naar dé perfecte nieuwe bikini (want dankzij deze oefeningen ben jij totally bikiniproof). Maar heb je er ooit weleens bij stilgestaan welk bikinibroekje het mééste doet voor jóuw bilpartij? Wij hebben voor elk bum het perfecte broekje geselecteerd.

Dit bikinibroekje past het beste bij jouw billen

 

bikinibroekje past het beste bij jouw billen

Links TORY BURCH // Rechts NELLY

Voluptueus

Als je volle billen hebt dan is een broekje met koordjes aan de zijkant mét opvallende print de beste keuze die je kunt maken. Effen broekjes zijn niet erg vergevingsgezind op het gebied van ‘het verhullen van plekken die je liever niet laat zien’. Waar een printje er juist wél voor zorgt dat je oneffenheden worden verdoezeld… (door de touwtjes kun je ’m precies op de juiste maat afstellen).

 

bikinibroekje past het beste bij jouw billen

Links RIVER ISLAND // Rechts MARA HOFFMAN

Rond

Ben jij gezegend met een zandloperfiguur? Dan is een bikinibroekje met een hoge taille perfect voor jou! Helemaal jaren ’50 maar natuurlijk ook helemaal van nu, want tegenwoordig zijn de high waisted bikinibroekjes niet meer van het strand weg te denken. Nog een laagje rode lippenstift (die dankzij deze tips goed blijft zitten) en Marilyn Monroe is er niks bij!

 

bikinibroekje past het beste bij jouw billen

Links ISABEL MARANT // Rechts NELLY

Smal

Niets mis met een kleine bum, maar in sommige gevallen vinden we het toch prettig om wat meer volume in ons broekje te hebben. En in dit geval is de uitspraak ‘less is more’ iets dat je in je achterhoofd moet houden. Om je smalle billen nét dat beetje extra te geven moet je juist gaan voor een klein broekje. En door ook nog te kiezen voor een opvallende print kun je je achterste nóg wat groter laten lijken…

bikinibroekje

Links TWINTIP // Rechts ALEXANDER WANG

Brede heupen

Wil je je brede heupen wat meer in balans brengen? Dan is het slim om te kiezen voor een hipster. Vooral als je een peerfiguur (brede heupen met smalle schouders en kleine borsten) hebt, doet zo’n broekje veel goed voor je lichaam. Zorg ervoor dat je broekje dezelfde kleur/print heeft als het bovenstukje om het effect extra te benadrukken.

En ben jij erachter gekomen dat jij het verkeerde bikinibroekje hebt geshopt? Wij hebben de mooiste bikini bottoms voor alle booties voor jullie op een rij gezet, die je direct kunt shoppen!

P.S. Wil je weten hoe je jouw benen langer laat lijken (zonder hakken)? Bekijk hier de tips van Manon!

 

Source: HLN // Kenza Zouiten
(Visited 4,883 times, 3 visits today)