Hoe kijk jij series? Dit zegt namelijk alles over je persoonlijkheid

Ben jij net als ons zwaar verslaafd aan Netflix? Mooi, dan kunnen wij je wat leren, want wist je dat de manier waarop je een serie kijkt veel zegt over je persoonlijkheid? Ja, echt! En dit is wat:

Je kijkt 1 serie tegelijk
Jij houdt van duidelijkheid en structuur. Als je eenmaal begonnen bent aan een serie dan kijk je niks anders. Je kunt er namelijk niet tegen als er 2 verhaallijnen door elkaar lopen. Verder heb je meer dingen te doen, en als je ergens aan begonnen bent dan maak je dat ook af. Doorzetter!

Je kijkt meerder series tegelijk
Je bent een wispelturig persoon en wilt altijd weer wat anders. Dat geldt ook voor series. Je kijkt veel series tegelijkertijd en vindt dat heerlijk. Je hoeft je in ieder geval nooit te vervelen. De vraag is alleen of je de verhaallijnen nog wel van elkaar kunt onderscheiden.

Je kijkt 1 aflevering per keer
Jij hebt erg veel discipline en dat kom terug in je kijk-gedrag. Om na een bizarre cliffhanger gewoon te kunnen stoppen met kijken heb je namelijk erg veel zelfbeheersing nodig. Bij jou is een afspraak een afspraak, ook heb je een sterke eigen mening.

Je kijkt een seizoen in 1 keer uit
Jij stort je graag in een serie en kijkt deze dan het liefste in één keer af. Daarvoor worden dan ook nachten doorgehaald. Net zolang tot het seizoen af is. Je bent een onrustig en chaotisch persoon. Denk je wel een beetje om jezelf?

Jij probeert altijd maar wat uit.
Ineens zit je naar een vage horror serie te kijken om dat die toevallig tussen je aanbevolen series stond. Jij probeert alles uit. Zowel als het gaat om liefde of om eten. Je hebt een erg creatief en vriendelijk karakter.

READ NEXT:
> De beste items met food voor je Netflix weekend
Deze Netflix hack is briljant!
Dit item draag je niet alleen tijdens je Netflix marathon

Source: delapage