How to: langere benen in de lente

Lange benen, wie wil dat nou niet? Jammer genoeg zijn we niet allemaal geboren met van die prachtige long legs. Gelukkig zijn er heel veel dingen waardoor je hetzelfde effect kan faken. En je hebt er niet eens hakken voor nodig! Hier een aantal fijne hacks op een rij. Wij gaan ze uitproberen!

Flared jeans

Hélemaal als je deze flared jeans met hakken draagt. Omdat de je zoom tot de grond komt lijken je benen super lang.

Broeken met verticale strepen

Door een broek met verticale strepen te dragen dwing je iemand om omlaag en weer omhoog te kijken waardoor het lijkt alsof je eindeloze benen hebt. Score!

Jumpsuit

Omdat een jumpsuit één geheel is en vaak ook in één kleur is zorgt deze ervoor dat je optisch langer lijkt. De taille van een jumpsuit begint meestal ook wat hoger zodat je het zelfde effect krijgt als dat van een high waisted broek of rok.

In een kleur

Door je outfit in één kleur te dragen creeer je een ononderbroken visuele lijn die ervoor zorgt dat je langer lijkt. Zorg ervoor dat je enkels en de bovenkant van je voeten bedekt zijn.

Hoe korter, hoe beter

Als je er comfortabel mee bent om je benen te showen, doe dit dan ook vooral en kies voor broekjes en rokjes die zo kort mogelijk zijn. Met zo kort mogelijk bedoelen we geen hotpants, probeer het wel een beetje classy te houden.

Cropped jasjes

Net als bij broeken werkt het ook om je jasjes wat korter te dragen, omdat deze je taille ook wat hoger inzetten waardoor je benen éindeloos lijken, en dat willen we!

Schoenen met een punt

Het is beter om te kiezen voor een schoen met een punt dan met een stompe voorkant. Omdat een stompe voorkant je optisch kleiner maakt.

Draag je broek zo hoog mogelijk

Kies voor high waisted broeken en rokjes. Hierdoor wordt de illusie gecreëerd dat je benen beginnen waar je taille dat doet. Door je kleding net iets hoger dan je taille te dragen lijkt het alsof je langere benen hebt.

Kies voor A-line en pencil skirts en dresses

De zoom  van je rokje of jurkje maskert het stuk waar je been eigenlijk begint. Zo lijk je automatisch langer. Yay!

Voor meer Petite-girl tips
Kleine dames, opgelet! Zo lijk je een stuk langer
Styled by Manon – Zo draag je een cropped flared broek!
Dit zijn de schoenen die je benen langer laten lijken!