In deze kledingstukken zien mannen je het liefst

Zegt jouw vriend/hubby ook vaak, gedwongen of vrijwillig, dat je er leuk uitziet? Lief hè? Maar wat maakt die outfit dan zo likeable? Wij hebben de mannen ondervraagt en uitgezocht waar mannen ons het liefst in zien. En gelukkig was het antwoord meer dan alleen “naakt”.

Een leather jacket
Van zwarte, leren jasjes kunnen wij ook geen genoeg krijgen. Wij zijn dus heel blij dat mannen dit ook kunnen waarderen! De reden dat mannen dit een leuk item vinden? Zoet met een rauw randje. 

[show_shopthepost_widget id=”1457040″]

Wit
Mannen vinden vrouwen het puurst als ze witte kleding dragen. Het maakt ze dan niet uit wát we dragen. Gelukkig is de zomer in zicht, dus hebben we nog meer redenen om witte items te shoppen. Ga je mee hubby?

[show_shopthepost_widget id=”1457075″]

Skinny jeans
Een skinny jeans accentueert je vormen goed en als mannen iets leuk vinden om naar te kijken… Dit wisten we stiekem al wel, maar toch goed om te weten voor als je… bijvoorbeeld iets voor elkaar wilt krijgen! ;-]

[show_shopthepost_widget id=”1457083″]

Jurkjes
Voor een dame met een sexy, jurkje en high heels kijken mannen graag nog een paar keer achterom. Die nekhernia nemen ze voor lief. Een zomers jurkje met leuke sandalen (en bruine benen, geen melkflessen), doet het overigens ook erg goed bij de mannen.

[show_shopthepost_widget id=”1461636″]

Hakken
Het liefst een paar waar je wél op kunt lopen (dus niet als een net-geboren-hertje). Het hoeven niet perse torenhoge palen te zijn: mannen vinden het niet heel charmant als ze je stevig vast moet houden omdat je anders door je enkel gaat. Kunnen we inkomen. Een elegante blokhak vinden ze dan juíst beter.

[show_shopthepost_widget id=”1461663″]

READ NEXT:


>