In deze kleuren lak je jouw nagels dit seizoen

Gelakte nagels kunnen je handen er in een handomdraai mooier en verzorgd uit laten zien. Als je kiest voor een knappe kleur kan dit iedere outfit mooi afmaken. Misschien ben je wel uitgekeken op de kleuren die je al hebt, of misschien zijn ze bijna allemaal uitgedroogd (zo voorkom je dat laatste). Wil je een nieuwe kleur kopen? Wij hebben de leukste trends voor je op een rijtje gezet, dit zijn dé nagellak kleuren en de designs die je wil onthouden!

1. Vijftig tinten grijzer

Eén van de kleuren die we veel gaan zien dit najaar op de nagels is grijs. Ga voor een donkergrijze kleur voor een dramatisch effect. De smokey eye is al lang populair, maar smokey nails zijn nu ook trending! Ga voor een een blauw-grijzige kleur als je houdt van iets meer kleur.

[show_shopthepost_widget id=”2845296″]

2. Dry-brushed nails

Is één kleur te saai voor je? Dan is deze nagellak trend iets voor jou. Je lakt je nagels eerst in een kleur die je als ondergrond wil hebben. Hierna kies je een tweede kleur. Gebruik het kwastje van het nagellak potje om langzaam en met niet te veel van het product over je gelakte nagels heen te lakken. Je kan het kwastje aan een tissue afvegen zodat er niet te veel opzit. Breng deze tweede kleur aan, aan het uiteinde van je nagels. Je kan er ook voor kiezen om dit streaky effect op je hele nagels te maken.

[show_shopthepost_widget id=”2845298″]

3. Camel kleur

Heb je een chique outfit? Dan staan camel kleurige nagels hier heel mooi bij. Ga voor licht of donker camel, kies de tint die jij het mooist vindt en die het best bij je look past. Camel is een veilige kleur, het past eigenlijk bij vrijwel iedere outfit en iedere look erg mooi.

[show_shopthepost_widget id=”2845299″]

4. Gekleurde nagelranden

Voor deze trend lak je alleen het uiteinde van je nagels in je favoriete kleur, de rest van je nagel laat je ongelakt. Ga voor grijze of taupe kleurige nagelranden voor een subtiel effect of ga juist voor een fellere kleur, dat maakt bij deze trend niet zo veel uit. Je kan ook juist de maantjes van je nagels een kleurtje geven. Lak uiteindelijk wel je hele nagel met een topcoat, zodat het ongelakte deel van je nagel ook een mooie glans krijgt. Om te zorgen dat je alleen een rand gelakt krijgt, kan je op een plakbandje plakken op het gedeelte dat niet gelakt moet worden.

[show_shopthepost_widget id=”2845301″]

5. Ombré

Ombré is ook weer in, maar dit najaar betekent ombré op je nagels wel net even wat anders. Doe eens gek! Je lakt iedere nagel in een andere kleur. Begin bij je duim met de donkerste kleur, of juist met de lichtste, en lak je andere nagels hierna steeds donkerder of lichter tot en met je pink. Doe hetzelfde bij je andere hand. Iedere kleur staat hier eigenlijk leuk bij!

[show_shopthepost_widget id=”2845306″]

 6. A touch of gold

Deze trend is extra leuk tijdens Kerst een Oud en Nieuw. Je kan je nagels nog mooier maken met gouden details. Maak figuurtjes op je nagels door een nagel striper te gebruiken in een gouden kleur. Een rode kleur nagellak staat hier mooi onder en ook zwart staat super! Je hebt ook verschillende zogeheten confetti nagellak kleuren, ook in het goud. Hiermee kan je ook gemakkelijk gouden sparkles creëren.

[show_shopthepost_widget id=”2845302″]

7. Donker maar niet saai

Zwarte nagels en donkerblauwe nagels saai? Nee hoor, met deze trend niet. Je geeft je donkere nagels een update door er ook figuurtjes op te maken. Doe dit met een witte nagel striper voor een mooi contrast. Je kan ook voor donkere kleuren gaan met een metallic glans als ondergrond voor je nagellak design. Wees creatief!

[show_shopthepost_widget id=”2845305″]

 

Weet je nog steeds niet goed welke kleur je het best kan kiezen?
Zo kies je de perfecte kleur nagellak!

Heb je dit ook al gelezen?
3x gelnagellak waar je geen lamp voor nodig hebt
Zo laat jij je nagellak veel sneller drogen
Zo krijg je makkelijk glitter nagellak eraf!

 PHOTO CREDITS: LEFASHION