Zo laat jij je nagellak veel sneller drogen

Het liefst ga je natuurlijk naar een salon om je nagels goed onder handen te nemen, maar daar heb je niet altijd de tijd of het geld voor. En als je het thuis doet is het elke keer hetzelfde liedje, snel je nagels lakken en dan daarna pas beseffen dat je nog van alles moet doen. Maar als je nu gaat haasten dan is er straks sowieso niks meer over van je nagellak. Gelukkig zijn er genoeg tips waardoor je nagellak sneller droog wordt. You can thank us later! 

Koud water

Dompel je nagels na het lakken in een bak met ijskoud water of houd ze onder de kraan. Zorg er dan wel voor dat de kraan niet te hard staat anders worden je nagels alsnog verpest.

Föhnen

Je kan je nagels ook droog föhnen. Zorg er wel voor dat je föhn op de koude stand staat. Door koude lucht drogen je nagels veel sneller. Dit geeft hetzelfde effect als dat je op je nagels zou blazen.

Vriezer

Koude temperaturen laten je nagellak snel drogen dus wat is er dan beter dan de vriezer? De vriezer? Ja echt! Dit hoef je natuurlijk geen minuten vol te houden, even is al goed. Door de koude lucht die de vriezer afgeeft zijn je nagels veel sneller droog.

Topcoat

We kennen hem allemaal, de topcoat. Toch vergeten we hem wel eens. Maar hij bestaat niet voor niks dus gebruik hem ook dames. De topcoat zorgt er namelijk voor dat je nagels mooi en sneller drogen. En het is ook nog eens een beschermend laagje voor je nagels.

RadiDry van OPI

Onze nagellakcollectie scoren we het liefst bij OPI. Want ze zijn superfijn, hebben mooie kleuren en blijven lekker lang zitten. En OPI heeft een geniale topcoat, namelijk de RapiDry. Deze druppels lak je over je nagels als ze klaar zijn, hierdoor zijn je nagels veel sneller droog. Handig! Shop hem hier:

[show_shopthepost_widget id=”2814637″]

Ook zo’n moeite met de juiste kleur nagellak kiezen?
Zo kies je de perfecte kleur nagellak!

Zo kan jij die oude nagellakjes blijven gebruiken.
Zo blijft je nagellak écht langer goed

PHOTO CREDITS SINCERELY JULES