Investment pieces: wat zijn je overwegingen?

Een item waar je alles voor over hebt, zodat je het maar in je bezit hebt. We hebben er allemaal minstens één. Bijvoorbeeld een tas, een horloge maar natuurlijk ook schoenen. Iedereen heeft wel haar eigen droom-item. Maar waar let jij op als je zo’n item aanschaft? Wij geven je wat tips om een goede investering te doen.

Certificaat
Heb je al die tijd gedroomd over je item en heb je eindelijk genoeg gespaard om hem uiteindelijk te kopen: heeft het merk geen officieel certificaat. Dat zou echt zonde zijn! Let er dus goed op of je merk een officieel certificaat heeft en schaf ‘m daarna pas aan.


Prijs
Veel investment-pieces zijn (heel) duur. Waar kies jij voor? Een investment-piece waar je heel lang voor gespaard hebt? Of kies je toch voor een iets goedkopere variant? Stel je voor dat het gaat om een designer shoes. Trek je die schoenen vaak aan naar, bijvoorbeeld, je werk? Of is het meer voor “de heb”? Voor de prijs is het belangrijk om in je achterhoofd te houden wat je precies met het investment piece gaat doen en hoevaak je ‘m denkt te kunnen dragen.


Leer
Van het woord ’tassen’ maakt het hart van veel vrouwen een sprongetje! Wil je echt een mooie tas? Kies dan voor een leren tas. Deze zijn stijlvol en classy maar ook heel duurzaam en vaak van goede kwaliteitLeren items blijven lang mooi en vervelen nooit: deze trend gaat nooit meer over! Ze geven je een stijlvolle uitstraling, wie wil dat nu niet?


Tijdloos
Een goed horloge is tijdloos (nouja, niet helemaal natuurlijk, haha!) en zie je bij de grote merken voorbij komen. Kies jij liever voor een eye-catcher die (bijna) niemand heeft? Ondanks dat het je creditcard hoogstwaarschijnlijk veel pijn doet, is het de investering waard!


Kleur
Kies je voor een neutrale tas of toch voor een opvallende, kleurrijke tas? Als je al een aantal tassen hebt met een basic kleur, dan is het voor de verandering leuk om een kleurrijke tas te kopen, een échte eye-catcher die gezien mag worden. Andersom geldt dit natuurlijk ook! Geef jij je geld uit aan je zoveelste opvallende tas? Kies dan voor een neutrale kleur om je garderobe mee aan te vullen.


READ NEXT:


>