Designer items hoeven helemaal niet duur te zijn

Je kent het wel. Je bent aan het struinen door Amsterdam op zoek naar leuke boetiekjes en opeens betrap je jezelf erop dat je voor een designer winkel staat. Te turen door de ramen. Je bent op slag verliefd op wat je daar ziet en koopt het liefst de hele winkel leeg. Dat herkennen wij, je bent niet de enige! Designer items zijn vaak (te) duur om zo even aan te schaffen, hier moet je voor sparen. Maar hoe scoor je nu goedkope designer items? Dat moet je gewoon even slim aanpakken. Namelijk zo:

Designer items worden natuurlijk op een zo hoog mogelijke kwaliteit geproduceerd, daar betaal je ook voor! Ze gaan lang mee en zijn echte investment pieces. De mooiste stoffen, de beste afwerking en de coolste details komen hierbij kijken. Daarom is het ook goed mogelijk om je designer items na het dragen gewoon door te verkopen! Wij hebben een site ontdekt waar je dit dus per-fect kunt doen! Op Designer-Vintage.com kun je je designer schatten uploaden en deze zonder hoge commissie prijzen verkopen. Je kunt de opbrengst dus helemaal zelf houden! De prijzen zijn hierdoor heel scherp en goed betaalbaar. Het andere voordeel van Designer Vintage is dat de echtheid van de items van te voren voor je gecheckt wordt. Thuiskomen met een fake Chanel zit er dus thank god niet in.

Ook jij kunt vanaf nu met een gorgeous it-bag rondlopen zonder een maand lang op broodkorstjes te moeten leven! Is dat even fijn…

READ NEXT:
Het shoppen van vintage designer items: hoe check je of het echt is?
Designer Vintage, waar vind je nu die topstukken?
Investment pieces: wat zijn je overwegingen?

Source: Sincerely Jules