Items die je samen kan shoppen met je vriend

Als je een vriend hebt die van shoppen houdt, dan mag je echt wel in je handjes klappen. Hoe leuk om samen de stad in te gaan en nieuwe kleding te shoppen? En het mooie is, als hij nou mooie nieuwe truien shopt, kan jij ze straks ook aan. Dus belangrijk dat je even met hem meekijkt.

Warme hoodie

Als het om een hoodie gaat, kan je ze eigenlijk allemaal met elkaar delen. Bij hem staat het leuk op een jeans met sneakers. Bij jou valt het waarschijnlijk redelijk groot en lang, dus combineer het bijvoorbeeld met een paar overknee boots voor een classy outfit, of een rokje met stoere laarsjes eronder.

[show_boutique_widget id=”766044″]

Witte blouse

Dit is een item wat zowel mannen als vrouwen in hun kast horen te hebben, dus hoe handig is het als je er maar eentje van hoeft aan te schaffen? Bij hem staat de blouse wat netter en kan hij het mooi combineren met een nette pantalon voor een werk afspraak of een jeans voor een casual look. Bij jou valt de blouse meestal oversized, dus dit kan je heel mooi combineren met bijvoorbeeld een zwarte coated broek en loafers. Doe een extra knoopje open en rol de mouwen op.

[show_boutique_widget id=”766045″]

Casual shirt

Dit item kunnen jullie eigenlijk beide op dezelfde manier dragen. Combineer het met een stoere jeans en sneakers voor een dagelijkse casual look. Voor jou zou je het ook nog op een rokje kunnen dragen gecombineerd met bikerboots.

[show_boutique_widget id=”766048″]

READ NEXT
Het item dat je uit de kast van je vriend kan lenen
5 leuke dingen om met je vriend te doen
De jurk die je kan pakken uit de kast van je vriend