Jouw shopping list voor de lente/zomer 2017

Heerlijk, al die warme truien en jassen mogen de kast weer in, het is namelijk weer prachtig weer in Nederland. Dat betekent: nieuwe voorjaarskleding shoppen! Maar wat moet je deze lente/zomer nou écht in je garderobe hebben? Wij hebben voor jou een shopping list voor de lente/zomer gemaakt, zodat je deze alleen nog maar hoeft af te vinken!

Spijkerjurk

Dit jaar is denim weer helemaal HOT! Naast dat de denim jasjes helemaal leuk zijn, is het spijkerjurkje ook zeker een item dat je dit jaar ook zeker op je shopping list moet zetten.

[show_shopthepost_widget id=”2541808″]

Slip on

Deze schoenen zijn echt ideaal. Naast dat ze onwijs lekker lopen, staan ze ook héél leuk! Net als bij de loafer kun je er gemakkelijk in en uit. Ideaal voor op vakantie of als je in Nederland naar het strand gaat.

[show_shopthepost_widget id=”2541844″]

De pantalon

Een jeans zit in het voorjaar toch net even wat minder lekker. Daarom is de pantalon de perfecte vervanging. Door de dunne stof en de wijdere pijpen zit de broek echt als gegoten. Zo kun je zelfs in de zomer nog een broek aan!

[show_shopthepost_widget id=”2541868″]

Backless jurkjes

Wil jij er cute but sexy uitzien? Dan is een backless jurkje echt iets voor jou! Met dit jurkje schitter jij. Iedereen zal je nakijken. Daarom hoort deze ook zeker op jouw shopping list voor deze lente/zomer!

[show_shopthepost_widget id=”2541883″]

Korte jumpsuit

Als je niet zo’n fan bent van een jurkje is de korte jumpsuit de perfecte oplossing! Bij een jumpsuit hoef je er niet elke keer op te letten of je onderbroek te zien is. En daarnaast staat hij net zo leuk als een jurkje!

[show_shopthepost_widget id=”2541935″]

Shorts met een printje

Korte spijkerbroekjes heb je eigenlijk altijd standaard in je kast liggen. Maar een short met een printje erop misschien wat minder snel. Dit jaar is het ook helemaal leuk als je zo’n shortje draagt. Je kunt deze makkelijk combineren met een basic top waardoor je outfit helemaal niet saai is!

[show_shopthepost_widget id=”2541935″]

 

Ben je nog opzoek naar een leuk jurkje voor de lente?
Dit zijn de àllermooiste lentejurkjes

Of naar nieuwe schoenen?
Dit zijn de schoenen die we deze lente gaan dragen