Jurk met blote rug? Zo ziet niemand je beha!

Met de feestdagen op komst zijn wel allemaal massaal op zoek naar de perfecte outfit. Niets zo mooi (en sexy!) als een jurkje met laag uitgesneden rug, toch? Alleen zitten we dan niet te wachten op beha’s die overal boven- of onderuit komen. Of plakbeha’s die aan het einde van de avond meer dienen als kniebeschermers dan als beha. Of tepels die zich een weg door het jurkje naar buiten proberen te prikken omdat je dan maar geen beha hebt aangedaan. Maar wat dan wel? Ha! Wij hebben de briljante oplossing…

Wat heb je nodig?
Een goed passende beha (strapless is handig!), een schaar, naald en draad en hét jurkje met open rug waarmee je van plan bent de show te stelen.

En dan?
Knip de cups los van de band, maar zorg ervoor dat je het tussenstuk (waarmee de cups aan elkaar vast zitten) intact blijft. Als je geen strapless beha gebruikt, knip je ook de schouderbandjes eraf. Je hebt nu eigenlijk een soort plakbeha, maar dan zonder plak. Snap je? Trek het jurkje aan en meet af waar je borsten (en dus je beha) zitten. Naai de beha aan de binnenkant van het jurkje vast et voilá: wél de steun en het comfort van een beha, maar géén lelijke band op je rug. Fijn!

Deze truc werkt het best bij jurkjes die een voering hebben (zodat je de beha daar in kunt naaien en dus geen lelijke stiksels voor op je jurk hebt) of die van iets dikker materiaal zijn gemaakt. Eventuele stiksels vallen niet op bij jurkjes met glitter, pailletten of andere decoraties!

READ NEXT
Dit draag je met kerst als je geen glittermeisje bent
QUIZ: Welke kerstoutfit past bij jou?
Toffe kapsels voor Kerst en NYE

jurkje met blote rug

Source: Haute Rogue