Zo draag je nu al een witte jeans

Als we denken aan witte broeken, denken we automatisch aan de zomer, de zon en een sun kissed huidje. Maar, WIE heeft gezegd dat je je witte jeans in de zomer mag dragen?

De witte jeans is een klassieker, het hele jaar door. En ook deze jeans kan je op veel verschillende manieren combineren. Wij laten je zien hoe.

Witte jeans + nude

Combineer de jeans met nude kleuren. Deze kleuren staan prachtig bij wit. Draag er bijvoorbeeld een nude-kleurige oversized coat, sjaal en shoes bij jouw jeans. Door er een zwart leren tas bij te dragen, wordt de outfit weer wat stoerder.

Witte jeans + stoere boots

Je kunt de witte jeans ook met een paar stoere, zwarte boots en een donkerblauwe, oversized coat combineren. (Rol je broekspijpen iets op voor een sophisticated touch!). En draag er een comfortabele, grijze trui bij and there you go. 

Witte jeans + donkere accessoires

Of combineer de jeans met veel (donkere) accessoires. Denk aan een grote sjaal (die je nog even lekker warm houdt), een donkergroene hoed en een pretty shopper. Combineer dit met een paar mooie beige enkellaarsje en jij bent klaar om je white jeans te rocken!

Witte jeans + witte sneakers

Een andere optie is natuurlijk all in white! (En zo draag je een outfit in één kleur). Outfits in één kleur doen het altijd goed! Kies voor een witte, gebreide trui en een paar mooie witte sneakers (of killer heels). Have a great day, ladies!

Meer lezen?
Dit is de perfecte jeans voor jouw figuur

PHOTO CREDITS: SALOME ESTHER