Kopen, houden of weg ermee? Dit zijn de items van 2017

Een nieuw jaar betekent voor velen van ons een nieuwe garderobe. Een goed voornemen voor in het nieuwe jaar is het uitruimen van je kledingkast en deze een hele nieuwe upgrade geven. Gelukkig kun je ook al veel aan je kledingkast doen door een paar items weg te gooien of te verkopen. Sommige items mogen gewoon niet mee naar 2017. Wij gaan je helpen met de frisse start van je kledingkast door een kopen, houden of weg ermee lijstje. Succes!

Deze items moet je houden!

1. Het statement laarsje
Dit laarsje is de schoen waar we al die tijd al op hebben gewacht. Een schoen die je outfit gelijk afmaakt. Deze gaan we dus zeker niet wegdoen in 2017.

2. De oversized sleeve
Net als het statement laarsje is dit een item waar je voor de rest niet veel bij nodig hebt. Een goede jeans en een enkellaarsje is bij zo’n top al genoeg. En we kunnen in 2017 sowieso al niet genoeg krijgen van het woord statement!

3. De hoodie
Deze fijne trui kunnen we echt niet in 2016 laten liggen. Deze gaat zeker weten mee naar het koude begin van 2017. We dragen hem het liefst in combinatie met het item dat ALTIJD goed is: het leren jasje! (ook deze moet je ook zeker houden dit jaar)

4. De trenchcoat 
De trenchcoat in een bruin/beige kleur wordt de jas voor het voorjaar van 2017. Lucky you als je hem al in je kast hebt hangen. Deze jas mag je ook nooit meer weg doen, want we garanderen je dat deze jas altijd goed zal zijn.

 

Deze items kunnen we in 2016 laten

1. Velvet
Ja, we weten het. Deze trend was groots in 2016, maar helaas is het met grote trends vaak snel gedaan. Ook deze trend is hier een voorbeeld van. Een donker velvet item kan het bij ons nog wel goed doen, maar roze en andere opvallende kleuren fluweel hebben we nu wel genoeg gezien.

2. Lace up bodysuit
Van dit item zijn we eigenlijk nooit echt fan geweest. Het komt namelijk wel heel dicht bij het ordinaire in de buurt en je moet het wel heel goed kunnen combineren om het stijlvol te maken. Een moeilijk item dus!

3. Cropped top 
Deze top is een no-go in 2017. Oke een cropped top op een hoge broek kan, als je maar geen huid ziet. Bye bye cropped top.

4. Adidas superstars 
Deze schoen was misschien nog wel groter dan de hele velvet trend. IEDEREEN liep op deze schoentjes. Dat is dan de reden dat wij er geen fan meer van zijn. Vind jij hem nog wel helemaal geweldig? Geen probleem. Gewoon lekker dragen waar jij je fijn in voelt.

 

Deze items moet je echt aanschaffen!

1. Alles met streepjes
Naast de horizontale streepjes worden de verticale streepjes nu ook helemaal hot. Met een streepje zit je nooit mis. Of het nou een dunne of een dikke streep is, we zien hem sowieso in 2017. Aanschaffen dus!

[show_shopthepost_widget id=”2282812″]

2. Opvallende broeken 
Dit kan een gewaagde trend zijn, maar dat hoeft helemaal niet. Een leren broek is ook al een echt opvallend item. Je kunt met deze trend zo ver gaan als je wilt, omdat er gewoon heel veel keuze is!

[show_shopthepost_widget id=”2282847″]

3. White shirt dress
Dit item is een echte favoriet. Het zal nog wel even duren voordat we hem aankunnen, maar dat betekent niet dat we hem nog niet kunnen aanschaffen. De witte blouse in de vorm van een jurk gaat sowieso helemaal hot worden deze zomer.

[show_shopthepost_widget id=”2282867″]

4. Ruffles 
Deze trend kun je nu al wel dragen. Er zijn op dit moment namelijk superveel truien met ruffles te vinden. Niet gek ook, want deze trend is méér dan gaaf. Hebben!

[show_shopthepost_widget id=”2282908″]

Wil je meer lezen over trends?
De beste trends van Milaan, Parijs, Londen en meer!
Deze nagellak trend wordt groots!
TREND: embroidered jeans

PHOTO CREDITS: sexandthecity

 

 

 

Tropical summer

Of het nou jurkjes, tops, schoenen of andere accessoires betreft: it is all about palmbomen, tropische vruchten en exotische prints this year. Ook als je

Lees meer »