Zo bouw je een herfst garderobe met één merk

Ben jij iemand die héél blij wordt op het moment dat een nieuw seizoen nadert? Bij een nieuw seizoen horen namelijk andere weersomstandigheden, en dat betekent dat we ons daarop anders moeten kleden. Heb je je herfst garderobe van vorig jaar al bestudeert en heb je het idee dat er nogal wat mist? Als je net zoals wij he-le-maal weg bent van een bepaald merk (goh, welk merk zou dat toch zijn?) kun je ervoor kiezen je herfst garderobe te bouwen met een merk. Gemakkelijk, en helemaal naar jouw persoonlijke smaak. Lees hieronder hoe je dit aanpakt.

[show_shopthepost_widget id=”957712″]

1. Tops
Het wordt kouder en daarom is het verstandig om voor een mooie camisole te kiezen. Bijvoorbeeld eentje van velvet of met een mooi randje kant die je aan de bovenkant onder je v-hals, vest of aan de onderkant van je trui er speels onderuit kan laten komen. Daarnaast heb je een fijne basic trui nodig in een knappe herfstkleur (denk aan okergeel, bordeaux rood of donkergroen voor dit seizoen).

[show_shopthepost_widget id=”957778″]

2. Accessoires
Wat moet je aan je voeten? Kies voor een mooi paar zwarte laarzen waar je het hele seizoen op kunt teren. Denk goed na over de hakhoogte en of ze echt zo gemakkelijk te combineren zijn. Een enkellaarsje is dan de perfecte oplossing. Ook een tas moet je strategisch kiezen. Dit seizoen kun je voor een patchwork of suède variant kiezen, als je naar de trends kijkt. Investeer tenslotte in een mooie ketting die je met alles kunt combineren. Ga daarbij bijvoorbeeld voor een mooie gouden optie.

[show_shopthepost_widget id=”957799″]

3. Jassen
Een echte must voor de herfst is een leren jas. We weten het, best een investering. Ga je nog naar het buitenland op vakantie? Kijk dan in plaats van voor zomerkleding alvast naar de winterafdeling. In Spanje zijn veel winkels goedkoper! Een mooie waistcoat of nette, lange jas is altijd handig. En ook kun je kijken voor een mooi faux bontgilet of jasje (sorry mannen!)

[show_shopthepost_widget id=”957820″]

4. Broeken
Hoe wijder, hoe beter, geldt nog steeds dit seizoen. Kies dus een mooie flared jeans uit in spijkerstof, of ga voor een donkergrijze variant. Ook de culotte (je moet ervan houden) is hot. Niet helemaal jouw ding? Dan kun je ook voor een broek in een fijn boyfriend model kiezen!

[show_shopthepost_widget id=”957850″]

5. Jurken
Tot aan de winter kun je nog makkelijk een jurkje dragen. In het begin van de herfst als je geluk hebt misschien zelfs nog wel met blote benen. Anders kun je er natuurlijk altijd voor kiezen een dunne panty eronder te dragen. Kies een model in een print, en een model in een kleur. Zo zorg je dat je voor elke gelegenheid iets uit de kast kunt trekken.

Source: Sincerely Jules

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »