Liever geen jurk? Dit zijn de mooiste alternatieve kerstoutfits!

Met Kerst kunnen we écht even uitpakken. En dan hebben we het niet over alle cadeaus die onder de boom op ons liggen te wachten. Dan hebben we het over De Kerstoutfit.

Dat is namelijk best een ding. Of je nu gaat eten bij je schoonouders (misschien wel voor het eerst?), romantisch gaat dineren met je lief of gaat dansen tot je niet meer kunt op dat ene fantastische feest; het begint allemaal bij de perfecte outfit.

Na de zomer stromen de winkels eigenlijk al vol met glitters, glans en de mooiste jurken. Maar wat nou als je eigenlijk niet zo van de jurken bent? Waar je normaal gesproken het liefst gekleed gaat in leren broek of boyfriend jeans, lijkt Kerst je opeens te verplichten tot het dragen van een jurk. En ook al zijn er genoeg bloedknappe feestjurken te koop (kijk hier maar eens!), uiteindelijk gaat het er om dat jij je lekker voelt in wat je aan hebt.

Zo’n diner bij je schoonouders wordt opeens nóg ongemakkelijker als je de hele avond aan je jurk loopt te trekken of te hijsen omdat je geen idee hebt wat je met dat ding aan moet. Lekker niet doen dus. Er zijn namelijk genoeg alternatieve kerstoutfits te shoppen! En daar helpen we je natuurlijk graag een handje bij.

De jumpsuit

Onze liefde voor de jumpsuit is groot, héél groot (lees er hier alles over!). Dit item kan namelijk echt altijd en overal. Dus ook met Kerst. Waar je normaal gesproken zou kiezen voor een paar sneakers, kun je je jumpsuit nu direct super chique maken met een paar killer heels. Met een rode lip en knappe oorbellen maak je het plaatje helemaal compleet.

JUMPSUIT –
TAS –
LIPSTICK – MAC
HAKKEN – EVEN&ODD
OORBELLEN –

De leren broek

Een leren broek te casual? Heus niet! Met de juiste afstyling zijn er maar weinig gelegenheden waar deze broek niet gepast is. In het geval van Kerst vraagt de leren broek om wat chique, party-proof items. Denk bijvoorbeeld aan een mooie glitterende blouse, een goed paar laarsjes of een belachelijk mooi statement jasje. Wil je je look nog een beetje extra feestelijkheid mee geven? Knappe make-up en glamorous haar doen wonderen!

BROEK – FIVE UNITS
SCHOENEN – OMODAXMANON
TAS – TOP – JAS – MANGO

Het pak

Niets zo sexy als een vrouw in pak, toch? Ook in dit geval geldt dat afstyling je look van office proof kan veranderen naar party proof. Flinke hakken, mooie accessoires, goed haar en nét dat ene knappe topje zorgen voor een fantastische kerstoutfit!

BLAZER – TOPSHOP
BROEK – TOPSHOP
CAMISOLE – NOISY MAY
HAKKEN – EVEN&ODD
CLUTCH – WHISTLES

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren